Krásný, dojemný módní 
podvečer Na Marjánce

Krásný, dojemný módní
podvečer Na Marjánce

13. 11. 2015

O módní přehlídce na Marjánce bychom mohli napsat, že byla velkolepá. Byla by to pravda, ale nebylo by to úplně ono. Kdybychom napsali skvělá, taky by to nebylo to pravé ořechové, i když byla více než skvělá. Kdybychom napsali vydařená, tak by to bylo zase dost málo.

Přehlídka pod taktovkou paní Hany Vignerové a její organizace Příběh módy byla milá, něžná, okouzlující až dojemná. Alespoň takto vyjádřila svůj pocit většina účastníků. Onu něžnost totiž vystoupení modelek dodaly děti, které tentokrát prezentovaly módu společně se svými babičkami. Akce tedy nebyla jen průřezem historie módy, ale i generační výpovědí. Děti společně se svými babičkami dojaly početné publikum a vysloužily si společně s dámami několikerý potlesk na otevřené scéně.

Atmosféru přehlídky umocňovalo i prostředí - okázalý sál, ve kterém bylo možné sledovat modelky i shora z balkónu, a také klavírní doprovod mladého hudebníka v historickém oděvu.

Naše zralé modelky byly jako vždy půvabné, s grácií předvedly jak historické kostýmy, tak i moderní módu fashion butique Jarsini. Módní večer se povedl, což ostatně dosvědčily samotné dámy. "Bylo to nádherné, cítím se moc krásně, mám obrovskou radost, že jsem se mohla takové krásné akce zúčastnit," okomentovala přehlídku jedna z modelek, paní Jitka Caklová.

"Jako bych byla v jiném světe, v tom kostýmu, před publikem a za doprovodu hudby jsem se doslova vznášela. Krásný zážitek, na který budu dlouho vzpomínat," nechala se slyšet paní Marie Magdalena Klosová, která dorazila na přehlídku do pražského Břevnova až z Ostravy.

Ale škoda slov, atmosféru přehlídky, na níž dámy připravil tým vizážistek a kadeřnic salonu Josephina z Mladé Boleslavi a kadeřnický salon Doris z Prahy, nejlépe nasajete z fotografií naší dvorní fotografky Miluše Převrátilové a také paní Aleny Tollarové.

Kromě fotoaparátů sledovaly modelky také kamery - o akci točili reportáž redaktoři iDnes. Odkaz na tuto reportáž i další fotografie vám předložíme v příštích několika dnech.

Na závěr se divákům představily dva charitativní projekty, a to pro děti s onemocněním SMA - Kolpingova rodina a činnost Diakonie československé církve evangelické. Součástí večera byla i autogramiáda autorky dětských historických detektivek Jindřišky Mendozové.

Kosmetické balíčky pro modelky a přítomné ženy věnovala firma Babor, sladké dárečky malým modelkám přivezla firma Agadorty Anežky Mrázové.

Děkujeme modelkám a jejím příznivkyním, děkujeme organizátorům Příběhu módy,  fashion butique Jarsini, sálu Na Marjánce a OZP za povedenou, milou a dojemnou akci.

i60.cz Modelky
Hodnocení:
(1.5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%