Dovolená, na které se vám bude líbit: aktivní i relaxační pobyty v Česku
Ilustrační foto: pobytyvcesku.cz

Dovolená, na které se vám bude líbit: aktivní i relaxační pobyty v Česku

3. 2. 2016

Chcete to být pro změnu vy, kdo vašim příbuzným a známým bude vyprávět o dobrodružstvích z dovolené? Nemusíte jezdit nikam daleko, tuzemsko je pro vás ideální volbou.

Zajímavá zákoutí naší země vám poskytnou místo pro aktivní odpočinek i relaxaci v srdci čisté přírody. K tomu vám dopomohou i služby a prostředí vašeho ubytování, pečlivě vybrané pro seniorské pobyty. 

Výběr dovolené bez starostí 

Abyste nemuseli dlouho hledat, můžete nechat výběr nejvhodnější dovolené na odbornících. Pobyty v Česku.cz se zaměřují jen na tuzemsko, což vám zaručuje precizně připravenou nabídku i v kategorii pobytů pro seniory 55+. Kromě zajímavých cen obsahují balíčky příjemné ubytování doplněné o různé výhody, jako jsou návštěvy wellness center, masáže nebo třeba vstup na zážitkový golf. 

Při prohlížení stránek Pobytů v Česku vám rádi poradí prostřednictvím online chatu. A nebo si nechte zavolat. Stačí, když ve formuláři zanecháte své číslo. 

I chvilková změna prostředí se počítá 

Dobře se zabavíte i na kratších dovolených, třeba na víkendových pobytech pro seniory. Nemusíte na dlouho opustit svůj domov a zároveň načerpáte energii z nových zážitků. Už jste někdy spali na zámku? S All inclusive wellness balíčkem na Zámku Kamenný dvůr si vychutnáte opravdu královský servis. 

Jeďte na dovolenou kamkoli v jakémkoli ročním období 

Pěknou dovolenou strávíte nejen v létě. Podzim přináší sklizeň vína, kdy vinaři otevírají veřejnosti i své sklepy. S Balíčkem senior se ubytujete ve Znojmě přímo v centru dění. Není nic lepšího, než si po návratu ze zimní procházky nebo sportování prohřát tělo v privátní infra sauně. Tento zážitek a další blahodárné procedury vám umožní Balíček nejen pro seniory v Lednici. Na návštěvníky čeká i „ohřátí v Lednici“, kdy jsou pro vás v celém městě připraveny gastronomické akce, prohlídky místního zámku i jeho palmového skleníku nebo okružní plavby zámeckým areálem se svařákem. Probouzející se jaro přímo vybízí k osvěžení se na čerstvém vzduchu. Aktivní pobytový balíček pro seniory v Chlumci nad Cidlinou vám mimo jiné zajišťuje zapůjčení nordic walkingových holí zdarma.

Více na: www.pobytyvcesku.cz

cestování Česko dovolená
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.