Hurá do Doks

Hurá do Doks

9. 3. 2016

Záměrně uvádím tento expresivní název, protože celá akce opravdu vznikla „hurá stylem“. Nejprve kamarádka Soňa si našla a objednala na slevovém portálu pobyt v Hotelu Kamýk v Doksech, pro 2 osoby na 2 noci/3 dny s polopenzí za 1799 Kč. O tuto výhodnou nabídku se s námi podělila a po domluvě jsme ji vyvěsili na portál i60 i pro další zájemce. Potom si začali další čtenáři „íčka“ objednávat tento pobyt buď přes slevový portál, nebo přímo v hotelu za stejnou, slevovou, cenu. Je to vcelku logické, protože nebyly žádné informace, jestli a kdy bude oficiální setkání, a řada z nás se chtěla osobně poznat s těmi, se kterými téměř denně komunikují na webu. Dá se říct, že zájem o účast nás mile překvapil, ale zároveň i trochu zaskočil.

Protože Soňa, jako ta malá vločka, která na svůj nápad nabalila velkou sněhovou kouli má teď jiné starosti, pověřila nás tento sraz trochu organizačně zformovat. Náš záměr je takový, že bychom se v pátek 8. 4. do cca 12. hodiny sešli v hotelu Kamýk. Uvítali bychom, aby co nejvíc účastníků přijelo auty už dřív a pomohli během dopoledne se svozem těch, co jsou nuceni přijet veřejnou dopravou. Nádraží je od hotelu vzdálené asi 1,7 km, a pro někoho to se zavazadlem může být problém. V hotelu Kamýk by bylo, dle vyjádření vedení hotelu, možné předem objednat společný oběd. Odpoledne bychom mohli absolvovat procházku po Doksech a k Máchovu jezeru. Také je možné, že se prostřednictvím Alenky Vávrové za přispění vedení hotelu podaří zajistit projížďku parníkem po jezeře. Po večeři bude následovat volná zábava a hlavně domluvení plánu na sobotu. Směrodatné bude, jestli se podaří zajistit parník na pátek nebo na sobotu (upřesníme dodatečně v diskusi), anebo nepodaří. Po snídani by motorizovaní přibrali do aut ostatní a mohli bychom vyrazit na výlet.

 Na sobotu se nabízí prohlídka hradu Bezděz (otevřeno 10:00 – 16:30), hradu Houska (otevřeno 10:00 – 17:00), a v pátek i v půdních prostorách Městské knihovny umístěné Muzeum Čtyřlístek (13:00 – 17:00).  

Ať už se pojede na Bezděz, nebo na Housku, tak každopádně platí, že společný sobotní oběd bude zajištěn na 12:30 hodin v centru Doks v restauraci Hotelu Bezděz, protože cca 40 lidí se jen tak, bez objednání, nikde nenají. Po sobotní večeři bude opět volná zábava a v neděli po snídani rozloučení a odjezd domů.

Na sraz v Doksech se přihlásili:

S. Prachfeldová 2x, Caklovi 6x, J. Jakubcová, K. Houdková, Šimůnkovi 2x, L. Nejedlá, E. Balúchová, M. Foltýnová, Tollarovi 2x, Z. Pivcová, J. Libánský, K. Krombelec, D. Bartušková, O. Štolbová, Špásovi 2x, J. Handlová, Z. Žichovská, M. Novotná, Hudečkovi 2x, M. Jachimová, Votíkovi 2x, J. Mošovská, A. Vávrová (místní), E. Mužíková (jen sobota), L. Hradecká (jen podívat), H. Rypáčková (možná), V. Blaškovič (možná), P. Stejskal (možná).

Takže suma sumárum, pokud dorazí i 3 nerozhodní, bude nás 39. To se můžeme těšit na pěknou „sešlost“ !

Pro nováčky na portálu a další zájemce ještě kontaktní údaje pro objednání:

Mobil: 604 777 081 (pí. Neumannová)

e-mail: info@hotelkamyk.cz

Budeme vám vděčni, když v diskusi napíšete, v kolik hodin dorazíte vlakem či busem do Doks, a motorizovaní, kolik míst budou mít k dispozici pro nemotorizované.

Budeme vděčni za jakékoliv připomínky a včasné sdělení, pokud nemáte zájem o páteční oběd v hotelu Kamýk, nebo sobotní oběd v restauraci Hotelu Bezděz. Na jednotlivých výletech se domluvíme v pátek večer.

 

Těšíme se na vás v Hotelu Kamýk v Doksech ve dnech 8. - 10. dubna 2016,

i60 Párty
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%