Karel Gott musí na další operaci
Ilustrační foto: ČT

Karel Gott musí na další operaci

30. 4. 2016

Karla Gotta čeká v první polovině května závěrečný chirurgický zákrok v dutině břišní, který by měl definitivně uzavřít proces celé onkologické léčby. ČTK to bez dalších podrobností sdělila zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. Reagovala tak na zprávu německého listu Bild, který s odvoláním na umělce informoval, že Gott musí koncem příštího týdne podstoupit operaci, která sice nemá nic společného s dřívějším nádorovým onemocněním, je ale životně důležitá.

Šestasedmdesátiletý Gott listu sdělil, že jeho rekonvalescence po léčbě nádorového onemocnění postupuje pomaleji, než předpokládal. Dodal, že má stále velké problémy s dechem. "Na zpívání a návrat na jeviště nelze ještě dlouhou dobu pomýšlet," cituje Bild zpěváka.

Lékaři začátkem loňského listopadu oznámili, že u Gotta diagnostikovali takzvaný Non-Hodgkinův lymfom. Zpěvák pak ihned zahájil cílenou onkologickou léčbu. Koncem února prodělal poslední chemoterapii a pozdější vyšetření ukázala, že jeho nádorové onemocnění zcela vymizelo.

Gott v loňském roce získal počtyřicáté Zlatého slavíka, současně se stal Absolutním slavíkem 2015 a dostal i speciálního Platinového slavíka. Populární zpěvák kvůli onemocnění zrušil naplánované koncerty.

Karel Gott osobnosti zpěvák
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%