Je tu opět hokejová tipovačka! Hraje se o brašny Coleman!
Ilustrační foto: ingimage.com

Je tu opět hokejová tipovačka! Hraje se o brašny Coleman!

4. 5. 2016

Oblíbená tipovací soutěž portálu i60 se po čase znovu rozbíhá. Tentokrát budeme tipovat na zápasy Mistrovství světa v hokeji, které v Rusku začíná už tento pátek. Hrát se bude o kvalitní outdoorové brašničky Coleman. Obdrží je tři soutěžící s nějvětším počtem bodů, získaných v průběhu celé soutěže.

Jaká jsou pravidla?

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můlžete zde). Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky zápasů, počet vstřelených gólů, počet vyloučených hráčů apod. Tipovat lze vždy od vydání tipovacích příležitostí až do zahájení jednotlivých zápasů. Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po ukončení finálového zápasu Mistrovství světa. POZOR - výsledky zápasů vkládejte vždy ve tvaru např. 3:1 (číslo, dvojtečka, číslo), tedy bez mezer. Špatně zapsaný tip nebude uznán.

Soutěžit mohou i ti, kteří hokeji nefandí

Tipovačka je jen hra, a tak i když nejste zrovna příznivci hokeje, můžete si užít dostatek zábavy. Vyzkoušíte si, jak je těžké (či lehké) uhádnout výsledek zápasu, pocítíte adrenalin, když přímo u televizní obrazovky budete sledovat dění na ledě a napjatě čekat, zda se váš tip promění v realitu.

Pro hokejové neználky zde máme malou nápovědu: Sázkové kanceláře nejvíce favorizují domácí Rusko, na které vypsaly shodně kurz 2,8:1. Následují Kanada (3,5:1), Švédsko (6:1), Finsko (9:1) a Česko (12:1). Česká republika, která má na letošním mistrovství světa hodně nezkušený tým, vypadne podle bookmakerů už ve čtvrtfinále. Jenže to jsou předpoklady, realita může být úplně jiná. Jisté je jedno: Kdo nehraje, nevyhraje.

Tipovat můžete už nyní

Pokud tedy chete získat naši pěknou cenu, pusťte se do soutěžení. Tipovat můžete hned - první tipovací příležitosti na úvodní čtyři zápasy jsou připraveny zde. Až do neděle 20. hodin pak můžete vkládat tip na celkového vítěze šampionátu. Pokud jej uhodnete, získáte za správný tip hned 10 bodů. A možná právě ty budou rozhodovat o vítězi celé tipovačky!

A proč tipovat n aportále i60? Protože u nás můžete tipovat zdarma, tedy bez jakýchkoli vkladů!

Přejeme všem šťastné tipy, ale hlavně - držte společně s námi palce českým hokejistům!

 

 

 

 

 

 

hokej sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.