EURO 2016: Tipujte na fotbal a vyhrajte skvělé čelové svítilny!
FOTO: Cena pro vítěze

EURO 2016: Tipujte na fotbal a vyhrajte skvělé čelové svítilny!

1. 6. 2016

Fotbalová horečka stoupá, evropský šampionát nejsledovanějšího sportu starého kontinentu startuje v pátek 10. června zápasem pořádající Francie s Rumunskem. Mistrovství Evropy se účastní celkem 24 mužstev. Které z nich pozvedne pohár pro evropského šampiona? A jak se povede českým fotbalistům? Tipujte na zápasy v naší fotbalové tipovačce a vyhrajte kvalitní čelové svítilny Petzl Tikkina!

Tipovací soutěž si může vyzkoušet každý, i ten, kdož fotbalu či tipování příliš nehoví. Je to jednoduché, stačí každý den po dobu konání šampionátu vyplnit tipy na jednotlivé zápasy a čekat, jak to na hřišti skutečně dopadne. Tipovačka na portále i60 je zcela zdarma!

Pravidla soutěže

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můlžete zde). Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky zápasů, počet vstřelených gólů, počet vyloučených hráčů apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých zápasů. Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po ukončení finálového zápasu Mistrovství Evropy. POZOR - výsledky zápasů vkládejte vždy ve tvaru např. 3:1 (číslo, dvojtečka, číslo), tedy bez mezer. Špatně zapsaný tip nebude uznán. V případě rovnosti bodů rozhodne o vítězi los.

Kdo je favoritem turnaje? 

Česká reprezentace byla nalosována do skupiny D společně se Španělskem, Chorvatskem a Tureckem. Češi skvěle prošli celou kvalifikací, ovšem postoupit ze skupiny bude hodně těžké. Španělé patří k favoritům turnaje, bookmakeři sázkových kanceláří věří nejvíce domácí Francii, Německu a právě Španělsku. Naopak, na vítězství Česka v turnaji je u sázkových kanceláří kurz 100:1. 

První zápas čeká Česko 13. června a bude to právě se Španělskem. Tak držte palce našim fotbalistům a tipujte, začít můžete hned zde.

 

 

soutěž Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.3 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.