Nejbližší události portálu i60: módní přehlídka a fotbalová tipovačka!
Modelky projektu i60 Senior Fashion ve Ville Pellé na loňském Senior Fresh festivalu

Nejbližší události portálu i60: módní přehlídka a fotbalová tipovačka!

5. 6. 2016

Fotbalová tipovačka a módní přehlídka ve Vile Pellé. To jsou události, které čekají v nejbližších dnech příznivce portálu i60.  

Naše modelky se představí ve Ville Pellé

Ve středu 15. června se uskuteční první letošní módní přehlídka, která se bude konat v rámci Senior Fresh festivalu, pořádaného občanským sdružením Porte. Akce se koná v krásném prostředí Villy Pellé na Praze 6, v ulici Pelléova 10 (cca 200 m od stanice metra Hradčanská).  

V rámci projektu i60 Senior Fashion byly osloveny všechny dámy, které se letos po naší výzvě představily formou článku a fotografií na našem portále (více informací o představení zralých modelek najdete v rubrice Modelky). Z oslovených dam se přehlídky účastní všechny, které nám samy potvrdily svou účast. Budou to tyto modelky: Marie Magdalena Dufková, Ilona Kolářová, Anna Lincová, Helena Hejduková, Eva Krausová, Helena Skorupková, Helena Votíková a Květa Juřinová.

Dámy předvedou outfity z butiku The best second moda (Bránická 18, Praha 4 – Bráník), jehož majitelka Lenka Medová propůjčila na akci letní modely v aktuálním módním trendu, a to především z Itálie, Belgie a Anglie. Výběr outfitů bude pod odborným vedením naší dvorní stylistky Elen Zajíčkové (více informací najdete na facebookovském profilu butiku zde). 

Dámy učešou studenti ze Středního odborného učiliště služeb z Prahy 9 pod odborným vedením pana Romana Maďara. Líčení zajistí Pavla Zajíčková, kosmetická poradkyně a vizážistka Mary Kay. Modelky obdrží dárkové balíčky od našeho partnera Pierre Fabre - luxusní kosmetiku Avène

Zveme tímto všechny čtenáře do Villy Pellé. V bohatém programu festivalu budou vidět i další naši čtenáři. Bude to spisovatel, básník a hudebník Lubomír Müller, který zazpívá své písně na texty paní Zuzany Pivcové. Ta společně s paní Danou Kolářovou přednese návštěvníkům své vybrané básně. Účastníky akce čekají dále taneční ukázky, kuchařská show a v závěru dne zazpívá Ivan Mládek.  

Startuje velká fotbalová tipovačka! 

Mistrovství Evropy ve fotbale, jehož hostitelem je Francie, začíná sice až v pátek 10. července, ovšem tipovat na první zápasy šampionátu můžete už teď v naší velké fotbalové tipovačce!

Jako vždy se tipovací soutěže, u níž není potřeba žádný vklad, mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři. Každý den po celou dobu turnaje budete nacházet v rubrice Tipovačka tipovací příležitosti ohodnocené body. Denně rozdáme kolem 15-20 bodů. Vítězi tipovací soutěže budou tři soutěžící s největším počtem bodů, které se načtou po finálovém zápase šampionátu. Hraje se o tři kvalitní čelové svítilny značky Petzl Tikkina. Více informací o soutěži najdete zde. Neváhejte a soutěžte, je to zábava!

Výsledky našich soutěží

Seznámili jsme vás s očekávanými událostmi a nyní se vrátíme k událostem uplynulým. Skončila literární soutěž s názvem Kde domov můj, která rozvířila vášně řady čtenářů i hlasujících. Vítězkou soutěže se nakonec těsnou většinou čtenářských hlasů stala paní Jitka Chodorová, která se tak podívá do slovenských Dudinců, kde ji čeká relaxační pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu Rubín. O soutěži píšeme více na tomto místě.

Vítězem naší pravidelné soutěže, vědomostního kvízu, se díky svým znalostem a také losovacímu zařízení stal pan Jiří Hudeček. A vylosovali jsme také vítěze produktové soutěže. Řadu přípravků Klorane s esenciálním výtažkem z oliv pro zralé vlasy získává Hana Lafková.

Setkání příznivců magazínu i60 v Loučné

Příznivci portálu i60 mají za sebou ještě jednu událost, a to společné setkání čtenářů v Loučné nad Desnou, které skvěle zorganizovaly paní Hana Práglová s paní Marií Seitlovou. Jako poděkování oběma dámám pošleme knižní novinky.

Tři krásné dny v příjemné společnosti nám jejich účastníci jistě představí formou příspěvků a hlavně fotogtafií. Těšíme se na ně a věříme, že podobncýh setkání, která si organizují čtenáři tohoto portálu, bude přibývat a stejně tak jejich spokojených účastníků. Užívejte si krásných dní.

Tahle země není jenom pro mladý! 

 

 

 

čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%