Jste vyčerpaný a bez nálady? Možná máte nedostatek testosteronu!
FOTO: Naturamed

Jste vyčerpaný a bez nálady? Možná máte nedostatek testosteronu!

16. 6. 2016

Po třicítce se u mužů mohou objevit problémy s nespavostí, rozmrzelostí a úbytkem svalů. Na vině bývá pokles hladiny testosteronu. Pokud je to i váš případ, můžete tomu částečně zabránit pomocí přírodních látek, které podporují mužskou vitalitu, kondici i sexuální apetit.    

Mužský pohlavní hormon testosteron produkují do těla Leydigovy buňky, nacházející se ve varlatech. Obzvláště činné jsou v pubertě, kdy jimi vytvářený testosteron napomáhá rozvoji mužských genitálií, zhrubnutí hlasu, růstu svalů nebo zvětšení srdce a jater. Postupnému úbytku testosteronu v těle se ale nevyhne žádný muž po třicítce. Každým rokem klesá hladina tohoto hormonu v mužském těle přibližně o jedno procento. V padesáti letech může být nižší až o dvacet procent.

Hodnotu své hladiny testosteronu si můžete nechat změřit u lékaře. Pro přesnou informaci však musíte znát údaje o naměřených hodnotách hladiny testosteronu i estrogenu. Pokud klesá hladina testosteronu, může naopak růst hladina estrogenu. Ten je sice považován za ženský pohlavní hormon, ale vyskytuje se také v těle muže, kde se ukládá v játrech, svalech, tukových buňkách a v mozku. V nadměrném množství může estrogen přispívat k obezitě muže, zvyšovat riziko rakoviny varlat a negativně působit na vývoj spermií.

Proman Plus

 

Negativní důsledky hormonální nerovnováhy zapříčiňují nepříjemné zdravotní i psychické problémy. Mohou se odrážet na vaší energii, vzhledu i náladě. Budete se potýkat s větší vyčerpaností, náladovostí a častější únavou. Snižuje se sexuální apetit i sexuální výkonnost. Problém rovněž nastává s nedostatkem fyzické energie i obtížnějším vyrýsováním svalů. Poklesu hladiny testosteronu lze částečně předcházet, pokud nezanedbáváte kvalitní spánek, fyzický trénink a pravidelnou sexuální aktivitu.

Dodržovat byste měli také dobrou životosprávu a zdravý jídelníček. Vedle toho pomáhá zamezit úbytku testosteronu konzumace výživového doplňku ProMan Plus od firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Je speciálně vyroben pro muže, kteří si chtějí udržet svou výkonnost, smyslnost a energii.  

ProMan Plus obsahuje hořčík a pískavici řecké seno, které podporují růst svalové hmoty. Díky extraktu z damiány podporuje sexuální apetit. Rozchodnice růžová, zinek a ženšen pak přispívají k normální funkci metabolismu a k optimální fyzické a mentální výkonnosti. Všechny ingredience jsou pečlivě vybírány a komponovány na základě znalostí expertů a zdokumentovaných výzkumů. Působí tak v per­fektní součinnosti a umožňují dosažení maximálního efektu.

Více informací získáte na bezplatné lince 800 10 40 40 nebo na www.promanplus.cz.    

 

Proman Plus

zdraví
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.