Napište prázdninovou reportáž a vyhrajte předplatné deníku MF DNES
Ilustrační foto: Karel Špalek

Napište prázdninovou reportáž a vyhrajte předplatné deníku MF DNES

3. 7. 2016

Léto je v plném proudu, dětem začaly vysněné prázdniny, mnohé z nich se rozjely za svými babičkami a dědečky na chaty či chalupy, někteří prarodiče vyrazili s vnoučaty na na hory, k rybníku či k moři. Ale ať budete o prázdnnách s vnoučaty, anebo sami, na dovolené, výletě či procházce a prožijete něco hezkého nebo narazíte na něco zajímavého, napište o tom do magazínu i60.

Vyhlašujeme soutěž "Prázdninová reportáž", jejíž dva vítězové získají jako cenu měsíční předplatné MF Dnes a další dva LED baterky Camp Gear. 

Pravidla soutěže

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60. Každý soutěžící může do soutěže přihlásit dva příspěvky - reportáže, které budou popisovat nějaký zážitek z dovolené, výletu nebo třeba jen procházky. Podmínkou soutěže je vložení příspěvků přes čtenářský profil, přičemž každý příspěvek musí být opatřen alespoň dvěmi autorskými fotografiemi (snímky nesmí být staženy z internetu). Příspěvky mohou soutěžící vkládat v průběhu prázdnin až do 31.srpna 12.00 hodin. V neděli 4. září ve večerních hodinách vyhlásí redakce čtyři autory vítězných prázdninových reportáží. Posuzovat budeme zejména obsah příspěvku, jeho zpracování, i kvalitu přiložených fotografií. Těšíme se na vaše reportáže!

Vyzkoušejte předplatné MF DNES!

Luštíte rádi křížovky? Náš partner prázdninové soutěže - deník MF Dnes - nabízí předplatné na zkoušku všem čtenářům portálu i60. Vybrat si můžete jakýkoli den v týdnu, ale například každý čtvrtek, kdy vychází také Magazín DNES, najdete v deníku po celé prázdniny panoramatické křížovky a až 8 stran luštění! Deník si samozřejmě můžete koupit každý čtvrtek u stánku, anebo si jej přímo objednat jedním kliknutím níže.

 

MFD předplatné

 

 

Milé čtenářky, milí čtenáři, ať budete o prázdninách kdekoliv, přejeme vám, abyste prožívali jen krásné a pohodové dny. A samozřejmě budeme rádi, když i o prázdninách nakouknete na portál i60, přečtete si nové příspěvky, podíváte se na nejnovější fotografie čtenářů nebo si zasoutěžíte. Váš portál bude plný novinek i o prázdninách. 

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.