Za počin týdne obdrží knižní cenu paní Hana Lancová a paní Elen Zajíčková
Ilustrační foto: Zdenka Žichovská

Za počin týdne obdrží knižní cenu paní Hana Lancová a paní Elen Zajíčková

25. 9. 2016

V uplynulém týdnu proběhly dvě módní přehlídky našeho projektu i60 Senior Fashion aneb Hledáme zralé modelky. Prvni módní přehlídku ve Zlíně dokonale připravila paní Hana Lancová - zabezpečila prostory, partnery, kteří modelky oblékli, učesali, nalíčili a také fotografa i kameramana. Modelky sklidily zasloužený obdiv publika.

Potlesk na otevřené scéně si užily i modelky, které předváděly modely dvou pražských butiků v krásném prostředí Písecké brány. Outfit pro podzimní sezónu na míru modelkám navrhla paní Elen Zajíčková, která se postarala i o výuku chůze modelek a celkovou choreografii.

Práci paní Hany Lancové i Elen Zajíčková ohodnotila redkace jako Počin týdne a posílá oběma dámám poděkování ve formě knižní ceny (titul Julia Child: Můj život ve Francii), kterou redakci poskytlo nakladatelství JOTA. Dámy děkujeme vám!

Rozběhla se poslední fotosoutěž letošního roku

O ceny - tentokrát velkokapacitní flashdisky - se hraje v naší poslední letošní fotosoutěži s názvem Obrázky podzimu a zimy. Na portál i60 už vložili snímky první soutěžící, podívat se na ně můžete zde. Jen upozorňujeme všechny soutěžící fotografy, aby si pořádně přečetli pravidla soutěže. U každého snímku podzimu musí být uvedeno kromě popisku i datum pořízení - fotografie totiž musí být pořízeny v letošním roce, ty zimní pak mohou být z archivu. Podrobné informace o soutěži a její pravidla najdete na tomto místě.

Naše další soutěže

Kdo sleduje portál i60 delší dobu, ví, že každý den připravujeme pro naše čtenáře vědomostní kvíz. Ze správných odpovědí minulého týdne jsme vylosovali jako vítěze paní Jitku Ježkovou.

Náš losovací program rovněž rozhodl o tom, kdo se účastní slavnostního koncertu ve Smetanově síni Obecního domu. Dvě vstupenky na koncert pošleme paní Vladce Steinové, panu Petru Novickému a panu Miroslavu Jouzovi. Vylosovaným soutěžícím gratulujeme a prosíme, aby nám zaslali adresy na redakční e-mail: i60@i60.cz. Až do 10. října 2016 pak můžete soutěžit o Hydrofemin gel. Soutěž najdete zde.

Milé čtenářky, milí čtenáři, uživejte si krásného babího léta, vyrazte do přírody, ale nezapomínejte ani na náš portál i60. Už brzy vám představíme další zajímavé novinky.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%