Nakupujte výhodně díky akčním letákům
FOTO: kupi.cz

Nakupujte výhodně díky akčním letákům

10. 10. 2016

Kdo by nechtěl nakupovat výhodně za nižší cenu. Nebaví vás však hledat neustále letáky, které slevy nabízejí? Už nemusíte. Sledujte portál, na němž najdete obrovské množství akčních letáků - vše na jednom místě.  

Sledujte akční letáky 

Většina obchodů poskytuje čas od času slevy na některé zboží, mnohé pravidelně. Jistě jste se už setkali s akčními letáky, které vám chodí do schránek. Možná je detailně studujete, ale třeba vás štve, že zahlcují vaší poštovní schránku a dostávají se k vám zrovna v dobu, kdy na ně nemáte čas ani náladu. Také se může stát, že zrovna tiskoviny, jež vás zajímají, vám nechodí. Proto je tu Kupi.cz. Jedná se o největší český portál zaměřený na online distribuci letáku a katalogů. Nabízí vám je přehledně a pohodlně na jednom místě. Ať už vás zajímá jakýkoliv hypermarket či supermarket, s největší pravděpodobností ho na portálu najdete. Sledujte tento web a porovnávejte akční ceny. Ušetříte čas, nebude se vám plnit vaše poštovní schránka, díky lokalizačnímu nástroji se seznámíte přímo s letákovými akcemi z vašeho okolí a máte jistotu neustále aktualizace. Určitě se vám bude zamlouvat i jednoduché filtrování obchodů, produktů a značek. Čekají na vás rovněž další výhody.  

Největší portál s akčními letáky se stále vyvíjí

Portál Kupi.cz vám nabízí více než jen možnost prohlédnout si letáky a zjistit, co kde mají ve slevě. Jistě se vám bude zamlouvat možnost tvorby a sdílení nákupního seznamu. Pro vaše pohodlí si můžete také nainstalovat do svého chytrého telefonu mobilní aplikaci webu. Kupi.cz se neustále rozvíjí a inovuje, a i proto v současné době hledá PHP programátora. Vývojář se bude podílet na rozvoji rychle rostoucího portálu. Buďte u toho, ať už jako člověk přispívající k vývoji portálu, či jako spokojený návštěvník mající přehled o slevách ve svém okolí.

nákupy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%