Proč je Ovčáček ostudou tohoto národa
FOTO: wikipedia.org

Proč je Ovčáček ostudou tohoto národa

17. 10. 2016

Dlouho jsem přemítal, zda mi ten primitiv stojí za to, abych vůbec spouštěl svůj počítač. Nakonec jsem to udělal, protože Jiří Ovčáček si jistou pozornost zaslouží.

Svůj názor na mluvčího českého prezidenta jsem již tady jednou uvedl. Ovšem to, co předvedl nyní, se vymyká všem pravidlům slušného chování. Jiří Ovčáček, bývalý redaktor ultrakomunistického listu Haló noviny, ve své horlivé servilitě vůči panu prezidentovi Miloši Zemanovi lže a obhajuje věci naprosto neobhajitelné.

Ferdinand Peroutka byl podle něho fašista, pan prezident mívá často virózu a letoví dispečeři, kteří nyní vyslali vládní stroj na pohřeb bývalého slovenského prezidenta Michala Kováče, nepracovali profesionálně. A proto naši delegáti přiletěli do Bratislavy pozdě. K tomu, po zhlédnutí odletového videa, které je k dispozici na všech velkých portálech, nemohu být imunní.

Takže jsem svůj notebook po delší době opět nastartoval a Jiřímu Ovčáčkovi vzkazuji, aby ihned opustil svoji funkci. Je to i námět pro pana prezidenta, abychom se za takového idiotského mluvčího nemuseli stydět.

Ano, jste ostudou tohoto národa, Ovčáčku, a je mi z vás opravdu šoufl!

politika
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.7 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.