Startuje tenisová tipovačka! Hraje se o ledvinky Tatonka!
Čtyři dvojce, které se zúčastní čtyřhry na Turnaji mistryň

Startuje tenisová tipovačka! Hraje se o ledvinky Tatonka!

22. 10. 2016

Tenisová sezona žen vrcholí Turnajem mistryň, který se od neděle 23.10. koná v Singapuru. Díky vynikajícím výsledkům po celou letošní sezonu se na turnaj nominovala česká hráčka Karolína Plíšková. Ta si kromě singlu zahraje také čtyřhru. A v ní uvidíme další tři Češky - Lucii Hradeckou, Andreu Hlaváčkovou a Lucii Šafářovou. I proto musíme být u toho. Startujeme další tipovací soutěž, v níž tři vítězové získají kvalitní outdoorové ledvinky značky Tatonka.

Pravidla soutěže

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můlžete zde). Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky tenisových zápasů, počet gamů, es apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje. Všechny odpovědi musí být číselné, tedy např. na otázku "Jakým poměrem skončí první set zápasu..." odpovídejte vždy číslem, tedy např. 6:2 (číslo, dvojtečka, číslo bez mezer). POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán! Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce outdoorové ledvinky Tatonka. V případě rovnosti bodů rozhodne o vítězích los.

Ačkoliv Turnaj mistryň začal už dnes zápasem Halepová-Keysová, naše tipovačka odstartuje až od pondělka, kdy ke svému prvnímu zápasu se Španělkou Gabrině Muguruzaovou nastoupí Češka Karolína Plíšková.

Jak se na turnaji hraje?

Turnaje se účastní osm nejlepších tenistek letošního roku. Hráčky jsou rozdělěny do dvou skupin, v níž se utkají každá s každou, dvě nejlepší pak postoupí do semifinále. Karolína Plíšková si kromě Muguruzaové zahraje s Polkou Agněškou Radwaňskou a Ruskou Světlanou Kuzněcovovou. Asi nejtěžší soupěřkou bude pro Karolinu Polka Radwaňská, jejíž hra Češce nesedí. Karolína s Agněškou už šestkrát prohrála a dokonce s ní neuhrála ani jeden set.

Do druhé skupiny los přiřadil ke světové jedničce Kerberové Rumunku Simonu Halepovou, Madison Keysovou z USA a Slovenku Dominiku Cibulkovou.

Další Češky v turnaji

Třetím nasazeným párem Turnaje mistryň ve čtyřhře je Lucie Šafářová s Američankou Mattek-Sandsovou. Tato dvojice hraje v poslední době ve skvělé formě, děvčata vyhrála dva poslední turnaje okruhu WTA a budou jistě patřit k favoritkám i v Singapuru. Mezi nejlepšími osmi páry nebude chybět ani duo H+H, tedy Hlaváčková s Hradeckou, jejichž sehranost jistě bude dělat soupěřkám potíže. Karolína Plíšková nastoupí po boku Němky Julie Georgesové. Pro Karolinu však budou jistě prioritou singlové zápasy.

Každopádně držte palce našim hráčkám a tipujte s námi! První tipovací příležitosti najdete zde.

 

 

tenis Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%