Co jsme jedli, když nebyly supermarkety? Rádi bychom znali váš názor!
Ilustrační foto: pixabay.com

Co jsme jedli, když nebyly supermarkety? Rádi bychom znali váš názor!

1. 11. 2016

Přemýšleli jste někdy podobně? Co jsme jedli, z čeho jsme vařili, když neexistovala dnešní nepřeberná nabídka potravin a obrovské supermarkety?

Když byly letos na státní svátek poprvé supermarkety jeden den zavřené, mnozí lidé lamentovali, jako by vypukl hladomor. Další den byly opět narvané zákazníky, jejich vozíky překypovaly vším možným, na parkovištích nebylo kde zaparkovat. Mnohé starší dámy nad tím kroutí hlavou a říkají: Žily jsme a vařily, i když existovaly jen samoobsluhy s mizerným výběrem, přitom jsme doma  neměli hlad.

Magazín DNES na toto téma chystá článek a snaží se zjistit názory lidí, kteří dobu, kdy supermarkety neexistovaly, pamatují. Pokud máte chuť napsat na toto téma svůj postřeh, názor či zkušenost, zapojte se tímto do diskuse. Novináře vaše názory zajímají a budou použity v připravovaném textu.

Považujete dnešní počet supermarketů za přehnaný nebo do nich chodíte nakupovat rádi a často? Změnily se vaše nakupovací a stravovací zvyky od doby, kdy supermarkety do Česka dorazily? Jak vypadal váš běžný nákup za socialismu? Co jste kupovali, z čeho jste vařili, pociťovali jste nedostatek zboží a jakého? Zkrátka, vítáme každý názor týkající se tématu: Co jsme jedli a vařili, když nebyly supermarkety.

nákupy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.