Tipujte na výsledky Australian Open
FOTO: ausopen.com

Tipujte na výsledky Australian Open

15. 1. 2017

Tenisový kolotoč se roztáčí na plné obrátky - startuje první letošní tenisový grandslam. V australském Melbourne budou k vidění velké tenisové bitvy, kterých se zůčastní i deset českých tenistů a tenistek v čele s Tomášem Berdychem a Karolínou Plíškovou. 

Portál i60 u tohoto tenisového svátku bude taky. Opět jsme pro své čtenáře připravili Tenisovou tipovačku, v níž si můžete vyzkoušet tipování na jednotlivé tenisové duely. Na vítěze čeká kvalitní termohrnek a další dva soutěžící na druhém a třetím místě knižní ceny.

Jaké jsou pravidla soutěže?

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můlžete zde), který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) nejsou přípustné. Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky tenisových zápasů, počet gamů, es apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). V případě, že některý z duelů bude zrušen (např. kvůli zranění hráče), celá tipovací příležitost se ruší. Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje. V případě rovnosti bodů rozhodne o vítězích los.

Jak tipovat?

Každý debn najdete v rubrice Tipovačka nové tipovací příležitosti, u kterých je vždy uvedena otázka a počet bodů, jež lze získat za správnou odpověď.

Všechny odpovědi musí být číselné, tedy např. na otázku "Jakým poměrem skončí první set zápasu..." odpovídejte vždy číslem, tedy např. 6:2 (číslo, dvojtečka, číslo bez mezer). POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán!

Je potřeba si také uvědomit, že muži hrají na tři vítězné sety, tedy například na otázku "Jakým poměrem skončí zápas Berdych-Federer", je potřeba odpověď 3:0, 3:1 nebo 3:2. Ženy hrají na dva vítězné sety, tedy zápas může skončit buď 2:0 nebo 2:1. Je také nutné dávat si pozor na počet gamů v setech. Každý set se hraje buď do stavu 6:0, 6:1, 6:2, 6:3, 6:4, anebo pak 7:5 či v případě tiebreaku 7:6.

Tak držíme palce nejen našim tenistům a tenistkám, ale i soutěžícím. Tenisu zdar!

sport tenis
Autor: Redakce
Hodnocení:
(3.7 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%