Moje energie: Soutěž o tablet s DIGI TV
Jak dobíjíte svou energii vy? Ilustrační foto: ingimage.com

Moje energie: Soutěž o tablet s DIGI TV

19. 2. 2019

Do konce zimy ještě zbývají čtyři týdny, už nyní se ale začínají v médiích objevovat první "zaručené" recepty, jak přemoci jarní únavu. Jak je to u vás? Také vám na konci zimy dochází "šťáva"? Jak bojujete s jarní únavou? Máte svůj vlastní způsob, jak čerpáte energii? "Moje energie" je název nové soutěže, jejímiž partnery jsou společnosti LAMA energy a DIGI TV. Vítěz soutěže získá tablet s internetovou televizí.

Pravidla soutěže

Soutěže se mohou zčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60 (zaregistrovat se můžete zde), kteří prostřednictvím svého profilu vloží na portál článek na téma "Moje energie".

Co vám dodává energii? Jsou to procházky přírodou, práce na zahradě, hry s vnoučaty, cvičení jógy, setkávání s přáteli, návštěva divadla, anebo nějaká ozdravná kúra z bylin? Napište svůj "recept", jak dobíjíte svou energii, a zkuste vyhrát některou z cen. Každý čtenář může do soutěže vyslat dva soutěžní příspěvky, které budou opatřeny fotografií (mohou to být snímky autorů příspěvků, ale třeba i ilustrační fotografie z fotobanky Pixabay.com). Do titulku vždy uveďte název soutěže, například takto: "Moje energie: každé ráno s činkou."

Redakce společně se zástupci partnerských společností bude posuzovat nejen originální obsah příspěvků, ale i formu jejich zpracování.

Soutěž začíná dnešním dnem a potrvá do pátku 29. března 2019, a to 18 hodin. Vítězné příspěvky vyhlásíme v neděli 31. března ve večerních hodinách. Vítěz soutěže získá nový tablet s nahranou aplikací, díky které bude moci po dobu šesti měsíců sledovat zdarma internetovou televizi DIGI TV. Na tři další vybrané soutěžící čekají přírodní produkty plné energie.

 

710x100.png

 

680×140.gif

 

energie Soutěž Moje energie
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%