Představte nám místo, které máte
rádi. Začíná soutěž Moje léto 2014

Představte nám místo, které máte
rádi. Začíná soutěž Moje léto 2014

23. 6. 2014

Astronomické léto právě začalo a vy již máte jistě dobře promyšleno, jak a kde byste jej chtěli strávit. Plánujete dovolenou u moře, putování po českých luzích a hájích nebo se už těšíte na odpočinek na chatě či chaloupce?

Všechna místa, která máme rádi a kam se rádi vracíme, mají jistě něco do sebe. Nádherné pláže, zátoky, zákoutí starobylých i panoramata moderních měst. Hrady, zámky či samotu u lesa, rybníka nebo u řeky. Horské mýtiny, vyhlídky i reliéfy. Každý preferuje něco jiného a každý zpravidla v létě zamíří tam, kde je mu dobře.

Rádi bychom se s vámi o vaše zážitky a zkušenosti podělili s ostatními čtenáři. Magazín i60 proto vyhlašuje soutěž Moje léto 2014, která shromáždí vaše tipy na ta nejlepší místa pro trávení dovolené či letního odpočinku. Posílejte nám do 30. srpna články, v nichž představíte „to svoje“ místečko včetně pamětihodností, výletů do okolí, slavných rodáků a dalších zajímavostí. Rozsah textů, jejichž počet není nijak omezen, je čistě na vás – podmínkou je pouze, aby byly autorské (originální) a byly opatřeny alespoň dvěma vlastními fotografiemi. Článek, který vložíte běžným způsobem, doprovoďte nadpisem Moje léto: plus titulkem. Během prázdnin je budeme postupně zveřejňovat. Poslední srpnový den vybere redakce nejlepší letní tip a odmění jej luxusním zahradním grilem od firmy Mountfield. Zajímavě oceněno bude i druhé a třetí místo. Velmi se těšíme na vaše skvělé tipy!

Zpovídání

Máte v okolí zajímavou osobu či znáte někoho, jehož životní příběh nebo zkušenosti mohou být zajímavé pro naše čtenáře? Požádejte ho o rozhovor do rubriky Zpovídání. Tuto rubriku vede naše čtenářka Zuzana Pivcová, která připravila rozhovory s řadou zajímavých osobností. Inspirujte se a představte nám zajímavé lidi ze svého okolí. Rubrika Zpovídání je nyní otevřena pro všechny čtenáře, nejnovější díl - rozhovor s paní Pivcovou - si budete moci přečíst již v pondělí odpoledne na domovské stránce (homepage).

Fotbalové šílenství pokračuje

Nejen fandové dobrého fotbalu mohou už od minulého týdne sázet na výsledky zápasů v Brazílii v naší Velké tipovací soutěži. Vývoj šampionátu je překvapivý – někteří favorité již skončili včetně obhájců titulu Španělů. A bude to stále napínavější.

Připomínáme, že do naší Tipovačky lze díky bonusovým bodům naskočit prakticky kdykoliv a přesto je šance na výborné umístění. Vítěz dostane kvalitní digitální fotoaparát Fujifilm, druhý a třetí v pořadí získají pěkné knižní ceny. V případě rovnosti bodů rozhodnou o vítězi speciální rozřazovací otázky. Tipovat můžete ZDE.
 

Děkujeme, naše zralé modelky

V rámci projektu i60 Senior Fashion se naše modelky minulý týden předvedly opět ve znamenité formě na pražském parníku Cecílie. O prázdninách z pochopitelných důvodů žádné módní přehlídky nechystáme, ovšem už pracujeme na programu pro období září – prosinec. Zatím nemůžeme nic bližšího prozrazovat, ale jsme si jisti, že se máte nač těšit.

Přesto chceme zůstat s odvážnými dámami v těsném kontaktu i během léta. Jednak vás čeká avizovaná reportáž v Magazínu Dnes, který vychází každý čtvrtek jako součást deníku MF Dnes. Jeho redakce společně s i60 vybraly čtyři ženy (Marii Abrahámovou, Zuzanu Kratochvílovou, Miluši Převrátilovou a Irenu Lemberkovou), jež se stanou "tvářemi" jednoho z prázdninových čísel magazínu (termín upřesníme). Za druhé chystáme pro registrované modelky speciální soutěž, jejíž zadání se dozvíte příští neděli. A samozřejmě uvítáme, když se další odvážné ženy s věkem nad padesát let budou hlásit na našem portále ZDE.

Téma minulého týdne: „Můj úspěch“

Za zpracování tématu uplynulého týdne s názvem „Můj úspěch“ oceňujeme pěknou knihou příspěvek Jiřího Smrže Moje největší vítězství. Vzhledem k startu dlouhodobé soutěže Moje léto 2014 již další témata týdne do konce prázdnin vyhlašovat nebudeme. Poté jejich pěknou tradici opět obnovíme, a to s několika vylepšeními.

A další ceny tentokrát získávají...

Na řadě je rozdávání cen našich partnerů. Za pět zveřejnných fotogrfií v sekci Foto dne oceňujeme filmovým DVD Zuzanu Pivcovou a Jiřího Novotného. A jako každou neděli vyhlašujeme i úspěšné luštitele kvízu – knižní ceny tentokrát doručíme Jaroslavě Korpášové a Anně Kolářové. Všem výhercům gratulujeme!

Žijeme nejen fotbalem, ale teď už i létem. Ať není úmorné vedro, ale ať není ani zima! Přejeme vám krásné prožití prázdninových měsíců a mnoho inspirace do soutěže Moje léto 2014. I na dovolené sledujte pravidelně magazín i60, pište, soutěžte, tipujte.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.