Tip na večeři: carpaccio

Tip na večeři: carpaccio

26. 10. 2014

Tip na chutnou večeři:

Pojmem carpaccio [karpačo] se dá nazvat vše, co je nakrájeno na tenké plátky a podáváno za syrova s vhodnou omáčkou.

Postup:

1. vem síť a loďku a lov, lov, lov! Nejlépe zlatou rybku...
2. uřízni hlavičku, vyndej kostřičku...
3. plátečky nalož na 24 hod do citronové šťávy
4. slož úhledně na talířek a zalej olivovým olejem
5. pochutnej si...
6. co nesníš, šup do skla, do ledničky a ujídej dle chuti ..
7. dobrou chuť! Cítíte ty bílkoviny??!!


 

recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.