Petra Kvitová převzala cenu
The Diamond Aces 2014

Petra Kvitová převzala cenu
The Diamond Aces 2014

24. 10. 2014

V Singapuru na Turnaji mistryň převzala Petra Kvitová ocenění za rok 2014 za přínos a propagaci ženského tenisu. Cena THE DIAMOND ACES se uděluje každoročně nejlepším tenistkám světa od roku 1995.   Petra Kvitová je první Češkou, která tuto cenu převzala  od Stacey Allasterové, výkonné ředitelky Ženské tenisové asociace okruhu WTA.

Petra Kvitová velmi skromně pronesla, že je ráda, že se věnuje tomuto sportu a že mu na oplátku může něco vrátit. Petra vždy mluví velmi skromně, avšak s úctou a jistou noblesou tak mladé tenistky, která má v sobě vypěstovanou skromnost a čestnost. Za to jí i tenistky zvolili letos, když děkovala na rozloučení čínské tenistce Na Li v Pekingu. Její přirozené charizma ji vyneslo až tam, kde se stává ambassadorkou tenisu, která podporuje a šíří ženský tenis ve světě. Výkonná ředitelka poděkovala Petře Kvitové a předala ji ocenění. Je to nádherný dík za její reprezentaci.

Stacey Allasterová pak vzdala hold , jak měla Petra Kvitová úžasnou sezónu, vyhrála opět Wimbledon a jak pomáhá i při charitativních akcích. Tuto cenu již obdržela např. Martina Hingisová, Gabriela Sabatini, ale i Samantha Stosurová anebo Caroline Wozniacká, která je také soupeřkou v dnešním duelu Bílé skupiny na Turnaji mistryň.

Podrobnosti můžete také najít na stránce Fanklubu Petry Kvitové na facebooku nebo i na twitteru. 

 

Hana Šorejsová, Miroslav Štorch

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%