Chat na téma Na chatu s Josefem Maršálkem

Jana Šenbergerová 29.4.2020 15:11
Já alespoň zdravím, když už jsem to zmeškala a přeji, ať zlato na tom dně neubývá.
Jan Raška 29.4.2020 15:10
A děkuji také čtenářkám a čtenářům za zaslané a vložené otázky pro pana mistra Josefa Maršálka. Přeji hezké odpoledne!
Josef Maršálek 29.4.2020 15:10
Díky moc. Hlavně hodně zdraví Vám všem.
Zuzana Pivcová 29.4.2020 15:08
Děkujeme, bylo to milé setkání. Jste sympaťák!
Jan Raška 29.4.2020 15:07
Čas vymezený pro náš chat, bohužel, vypršel. Za redakci a hlavně za naše čtenáře Vám Josefe děkuji, že jste přijal pozvání do naší on-line besedy. Přejeme vám, aby se vám vaše dílo i nadále dařilo a dělal jste radost našim očím a žaludkům. A samozřejmě hodně zdraví! Díky moc!
Josef Maršálek 29.4.2020 15:07
Zdravím Antoníne, platí, že řemeslo má zlaté dno. Cukrařinou se uživit dá, věřte mi! Díky moc!
Josef Maršálek 29.4.2020 15:06
Zdravím, Pavlíno, všude bylo dobře a krásně. Jednorázově práci ano, jinak dlouhodobě už ne...
Redakce i60 29.4.2020 15:05
A poslední dotaz - Antonín Vácha: Dobrý den, Josefe, dá se dnes slušně uživit cukrářstvím? A jsou na tom mistři cukráři lépe, než mistři kuchaři, co se výdělků týče?
Redakce i60 29.4.2020 15:03
Pavlína Sovová: Procestoval jste kus světa. Ve které zemi se vám líbilo a kdyby přišla ještě nějaká nabídka, vyrazil byste znovu?
Josef Maršálek 29.4.2020 15:03
Zdravím, Soňo! Samozřejmě. Právě jdu upéct vánočky pro babičky.
Josef Maršálek 29.4.2020 15:02
Zdravím, Věro, PCZ je úžasný projekt, přihlaste se do dvojky! Nevzala mi nic a dala mnoho :)
Josef Maršálek 29.4.2020 15:01
Zdravím, Naďo, byl to čokoládový Jablečný dort z Hrníčkové kuchařky. Byla to katastrofa a od té doby vážím s přesností na gramy.
Redakce i60 29.4.2020 15:01
Věra Velinská: Dobrý den, pane Pepo, co vám dala/vzala popularita po soutěži Peče celá země? A bude ještě pokračování této soutěže?
Soňa Prachfeldová 29.4.2020 15:01
Dobrý den Pepo, mistře cukrářský, právě jsem dopekla bublaninu s rebarborou k odpolední kávě. Obdivuji vsechny, kteří vytvářejí nádherné kousky, máte čas upéci rodině?
Josef Maršálek 29.4.2020 15:00
Zdravím, Marcelo. Díky! Pečení je na mých kurzech a v nové knize bude i chleba :)
Josef Maršálek 29.4.2020 15:00
Zdravím, Ingrid, na mém Facebooku i Instagramu je recept na Koláč Tatin! Jednoduchý a nejlepší.
Redakce i60 29.4.2020 14:59
Naďa Mlynářová: Dobrý den, vzpomenete si ještě na svůj první cukrářský výrobek, kdy jste si pak řekl – ano, to by mě bavilo?
Josef Maršálek 29.4.2020 14:58
Zdravím, Dane, ve světe je cena pro nejlepšího cukráře i cukrarnu. U nás je to hodně osekané. Profesní asociace bohužel nefunguje.
Marcela Broumová 29.4.2020 14:58
Díky za váš úsměv, osobitost, chuť do práce, Na kurzy se podívám a pokud chystáte nějaké podzimní pečení (chleba?), těším se.
Redakce i60 29.4.2020 14:57
Ingrid Tomasová – Pane Maršálku, uměl byste nám dát tady nějaký opravdu rychlý a jednoduchý recept na nějakou dobrotu? Abychom pak mohli říkat – tak tento recept mám od mistra cukráře… ?

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit.