Kouzelný svět pohádek na ledu

Kouzelný svět pohádek na ledu

24. 12. 2014

S mými rozkošnými vnoučaty jsme vstoupili do kouzelného světa Walta Disneye. Lední revue Disney on Ice - Magical Ice Festival uvádí v Tipsport Aréně v Holešovicích Myšák Mickey a Myšačka Minnie.

Fantastická scénografie, choreografie a nádherné kostýmy vás skutečně  doslovně oslní a cítíte se v onom pohádkovém světě . Do dušiček malých i velkých vstupují pohádkové bytosti - kouzelné princezny Ariel, Locika a Bella, král Triton a další. Kostýmní výprava je tak krásná, že bytosti z moře či ledového království dokreslí malým dítkám jejich představy o těchto bytostech.

Začátek lední revue s nádhernou hudbou, kdy některé děti si tancují a jiné zase tleskají do rytmu. Asi nejhezčí z dvouhodinové lední show je závěrečná pohádka Walta Disneye Ledové království. Ukazuje dětem cestu do hor, daleko na severu. Cestu provází sněhulák Olaf a horal Kristoff se svým sobem Svanem. Má vnučka doprovázela a pobrukovala si zpěvem Elsy a vnouček stále tleskal do rytmu s ostatními.

Byl to nezapomenutelný umělecký zážitek z říše pohádek a děti projevily obrovskou radost, že uviděly pohádkové bytosti. Všem tuto podívanou na ledě vřele doporučuji, odreagování od vánočního shonu a nákupů. Úžasná podívaná pohádkové lední revue s fantastickým hudebním doprovodem. Bylo to struhující ! Pražská Tipsport aréna v Holešovicích byla zaplněna do posledního místečka. Malí, velcí, rodiče, babičky a dědové šli unešeni, byli plni dojmů, jak to bylo krásné v říši pohádek. Excelentně pojato a zpracováno, potěšilo to duše magickou pohádkovou naládou a to k Vánocům patří.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.