Fed Cup v Kanadě:
prima vstup našich děvčat

Fed Cup v Kanadě:
prima vstup našich děvčat

8. 2. 2015

Vstup ve včerejších dvou duelech v Kanadě v Québecu, kde hrají naše česká děvčata 1. kolo Fed Cupu proti domácím Kanaďankám, vyšel na jedničku.

První duel hrála Karolína Plíšková proti Kanaďance s kamerunskými kořeny Francoise Abandaovou, která je osmnáctiletou studentkou Univerzity v Montrealu a hraje tenis ze sportovního stipendia, podbně takto hrají i v Austrálii. V prvním setu vyhrála Karolína Plíšková  6:2 a ve druhém setu s malými pochybeními 6:4.

Podobně si vedla Tereza Smitková v duelu s Gabrielou Dobrowskou, první set 6:1 a druhý 6:2. Premiérový vstup se děvčatům povedl a aklimatizace z Austrálie (kde bylo pěkné teplíčko - přitom v Kanadě zima a mráz), se zadařil a děvčata se rychle přizpůsobila. Vedeme 2:0 a dnes večer čeká Karolínu Plíškovou Gabriela Dobrowská a Terezu Smitkovu Francoise Abandaová.

Pro čtyřhru je připravené duo Lucie Hradecká a Denisa Allertová, z kanadské strany Gabriela Dobrowská a Sharon Fichmanová.

Stav v ostatních skupinách: Polsko podlehlo na domácí půdě v Krakově zatím Ruskám 0:2, obě sestry Radwaňské vstup nezvládly. Itálie vede nad Francii díky Erraniové a Giorgiové 2:0. A Australanky v Mnichově zatím bojují s Německem 1:1.

Sportu zdar, tenisu zvlášť!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.