Módní repete na Cecilii

Módní repete na Cecilii

23. 6. 2015

Zatímco policie evakuovala obchodní centra Palladium a Černý Most, neboť zase nějaký trouba anonymně vyhrožoval bombou, na řece Vltavě a jejím nábřeží mezi Štefánikovo a Čechovo mostem panoval příjemný klid. Výletní vyhlídkové lodě navzdory umíněně deštivému počasí rejdily svou pravidelnou trasu, připlouvaly a odplouvaly, některá si zvukem klaksonu docela hlučně odfrkla.

Nenápadná loď Cecilie, mně důvěrně známá z loňské přehlídkové akce, kotvila na svém místě a zela ještě prázdnotou. Sotva jsem se stihla přivítat s „í60kovou“ modelkou Jarmilkou, už nastal v okolí lodě povyk. Vždyť bylo na čase, za čtvrt hodinky se vyplouvá!

V mžiku jsme s Jarmilkou vcupitaly přes malý nástupní můstek do útrob lodě. Zde jsme se přivítaly s Helčou, majitelkou 4 módních domů s dámskou a pánskou konfekcí Magic Helena a jejím pomocným štábem a samozřejmě i s dalšími pozvanými modelkami. Srdečný vítací hlahol, chvílemi v tóninách vlčnovského folklorního jekotu, prozrazoval, že se po roce potkaly další „í60kové“ modelky, které přišly vyzkoušet modely letošní kolekce.

Věšák s připravenou přehlídkovou kolekcí včetně poslušně rozmístěných pestrých klobouků na stole nás vyhlížel v podpalubí. Do zkoušky choreografie přehlídky nám zbývalo ještě trošku času. Využily jsme jej ke vzájemným komplimentům a pochvalám, neboť jsme intuitivně každá u té druhé vycítily potřebu ustáleného sebevědomí. Tím jsme vykouzlily mezi sebou kamarádskou nekonkurenční sounáležitost. Pomalu jsme se dávaly do gala. Vizážistka Evička nám velmi citlivě zamaskovala pár vrásek a přičarovala dívčí výraz, šatičky nám s něhou objaly lety tvarovanou ženskou siluetu. Celé nedočkavé jsme se těšily, až prostřednictvím námi předváděných krásných a smyslných šatů interiér kryté paluby lodi rozkvete a všem přítomným vykreslí úsměv na rtech.

Defilé, potlesk a ještě jednou potlesk. S posledními blesky z fotoaparátu jsme sešly schodiště do podpalubí. Byla to nádhera.

Snad mi nebudou mít kolegyňky modelky za zlé, když si i za ně dovolím poděkovat Magické Heleně za důvěru a šanci prezentovat její šaty. A samozřejmě poděkovat projektu „Hledáme zralé modelky“ na portálu i60.cz za to, že nás našel a pomohl nám realizovat velký dívčí sen, často zapuzený v 13. komůrce u mnoha jiných žen.

Modelky
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%