Silvestr jednoho kamaráda

Silvestr jednoho kamaráda

1. 8. 2015

Když se přiblížil poslední den roku, rozhodli se tři postarší pánové, že Silvestra stráví spolu. Dali dohromady pivní zásoby a dali se do hry karetní, zvané prší. Jak se blížila půlnoc, zásoby se ztenčily a pánové přišli na to, že vlastně o půlnoci nebudou mít čím připít. A tak jeden povídá, hele, pojď se mnou, a dvojice vyrazila. Třetí již byl dostatečně unaven, a tak nikam nešel a usnul.

Venku byla už tma, a tak se šlo opatrně a potmě. Až pánové došli k jakýmsi dveřím. Z budovy se nesla zvláštní vůně. Když ten první rozsvítil, tak se ukázalo, že jsou v prasečáku a odtud ta vůně. Procházeli uličkou a vůdce ukazoval. Tohle je Bohouš, tohle Pepa a tohle Cvalda. A než došli pánové na konec, prasátka je sborově zdravila. Na konci uličky stála uzavřená lednička a v ní stála láhev šampáňa. Lahev rychle zmizela v kapse a nastal zpětný pochod kolem milých kamarádů.  Vypínač udělal cvak a nastala tma v prasečáku i venku.

A tak se dva přátelé vraceli terénem zpět. Po strastiplné cestě do půlnoci sice chybělo málo, ale špunt bouchnul v pravý čas. Rána vzbudila i toho třetího, a tak o půlnoci cinkly sklenky se šampáněm z prasečáku. 

Můj příběh Silvestr
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.