Hledá se sedm zralých dam
pro přehlídku na Hradčanech

Hledá se sedm zralých dam
pro přehlídku na Hradčanech

3. 8. 2015

Léto je báječné, většina z nás si jej užívá, ale my v redakci už myslíme na to, co bude po prázdninách. Dámy a pánové, i když jsme teprve v polovině letních radovánek, dovolte nám lehce poodhalit záměry našeho projektu i60 Senior Fashion, které by se měly uskutečnit na podzim.

Ano, bude to nejspíše parádní jízda!

Už teď můžeme prozradit, že nás čeká hned několik módních přehlídek našich zralých dam (pozor, tentokrát i pánů!). Ale nepředbíhejme, řada akcí je stále v (slibném) jednání, takže vám přesný seznam ještě poskytnout nemůžeme.

Co však zveřejnit můžeme, je informace, že 15. září se uskuteční módní přehlídka i60 Senior Fashion v rámci programu Babí léto v pohybu. Přehlídku uspořádáme ve spolupráci s občanským sdružením Porte, které podporuje aktivity v historickém objektu Písecká brána na pražských Hradčanech. Připomeňme, že Písecká brána je část bývalého opevnění Pražského hradu z roku 1721, tudíž kulisy naší (tedy spíše vaší) přehlídky budou více než důstojné.

Akce bude zajímavá tím, že dámy v tomto unikátním prostředí oblečou mimo jiné outfity ve stylu second hand. Ale pozor, nepůjde o žádnou "hadrárnu", šaty, byť použité, budou luxusní, čímž chceme ukázat, že vypadat šik nemusí být zase tak nákladné.

Takže, abychom byli konkrétní, zopakujeme titulek: hledáme sedm zralých (a odvážných) dam na módní přehlídku na Hradčanech. Podmínkou účasti je evidence (nebo nová přihláška) v projektu i60 Senior Fashion a velké odhodlání. Pokud máte zájem, nabídky, prosíme, posílejte na e-mailovou adresu dhavlasova@email.cz.

Naše přehlídky měly vždy velký úspěch, na tu poslední se můžete podívat zde.

O co můžete v létě soutěžit

Milí čtenáři, dovolte nám shrnout naše prázdninové soutěže. Ta nejnovější je o luxusní parfém značky Charismo. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Parfém Charismo vyhraje pětice čtenářů, soutěžit lze od této chvíle do 30. 8. na tomto místě.

Standardně připomínáme, že až do konce září můžete posílat své tipy na výlet či dovolenou. Zatím se sešly desítky skvělých příspěvků a postřehů. Díky za to! Všechny texty pošleme 30. září do slosování a šťastný výherce získá třídenní pobyt v některém tuzemském penzionu. Více informací o této soutěži najdete tady.

A pokud máte rádi humor mistrů Miloslava Šimka, Luďka Soboty a Petra Nárožného, soubor nahrávek tohoto tria můžete získat zdarma právě na tomto místě. Jak jsme již minule avizovali, soutěž jsme pro velký zájem prodloužili.

I přes prázdniny samozřejmě můžete vkládat soutěžní Foto dne a současně pro vás připravujeme vědomostní kvíz. Vítězkou kvízu uplynulého týdne se stala paní Marcela Janálová, která od nás obdrží aktivní sérum na oční okolí od naší partnerské firmy Ryor.

Gratulujeme!

A už se fakt nehádejme!

Slunce nás potěší, déšť osvěží, vítr povzbudí. Ve skutečnosti neexistuje špatné počasí, jsou jen různé druhy dobrého počasí. Anebo: nenadávejte na počasí, většina lidí by nemohla ani začít rozhovor, kdyby se počasí neměnilo.

Tato životní moudra, daná mnohaletou životní zkušeností našich předků, stále platí. Je zajímavé, jak se dokázali povznést nad nepříznivými okolnostmi a podívat se na problém vždy z té lepší stránky.

Proč to připomínáme? Vážení, jsme jediný portál, který si v zásadě píšete sami. Web, kde máte možnost se realizovat, psát, naslouchat a hodnotit. Ti, kteří se tady prezentují, jsou bezesporu osobnosti. A jak známo, osobnosti se mezi sebou občas nemusí. Zákonitě pak na i60 vznikají zbytečné spory. Takže apelujeme: Nechť se i naše osobnosti také povznesou, jako jejich předci, ať do svých textů vloží cit, rozum, empatii a toleranci. A hlavně slušnost. Můžeme mít rozdílné názory, ale nemusíme urážet jeden druhého.

Milé čtenářky, milí čtenáři, vážení přátelé, ty tropy zase zvládneme jako vždycky. Utečme do stínu, dejme si chladivý nápoj a zapněme třeba i60. Jsme tu pořád s vámi. Těšíme se na vaše další články, víme, že mnozí z vás už jsou nebo se stanou výtečnými psavci a reportéry. A to nás moc těší. Krásné léto!

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%