Jak naši čtenáři hodnotili
kosmetiku Saténové ruce

Jak naši čtenáři hodnotili
kosmetiku Saténové ruce

19. 8. 2015

Ve spolupráci s firmou Mary Kay jsme nechali několik našich čtenářů ohodnotit kosmetiku Broskvová sada - Saténové ruce. A jejich ohlasy byly vesměs velmi pozitivní. Pojďme si je poslechnout.

Dana Kolářová, 62 let
S krémem Mary Kay Broskvová sada - Saténové ruce mám dobrou zkušenost. Sadu jsem používala poctivě každý den a výsledek se dostavil. Ruce jsou svěží a jemné na dotek. Ochrana rukou vydrží i po několika umytích. Odstraní i různé skvrny po zpracování ovoce i zeleniny či odstraňování plevele. Děkuji za možnost vyzkoušení. Je výborná.

Zuzana Pivcová, 66 let
Kdysi mi vyjádřil jeden muž ve společnosti poklonu: Máte překrásné ruce, škoda jich, když zahálejí. Od té doby uteklo víc než 30 let. A ty ruce spolu se mnou nezahálely a spolu se mnou stárly. A já jsem k nim byla (na rozdíl od obličeje) dost macešská. Myslím, že kdybych nedostala náhodně krém na Saténové ruce, asi bych je nechala i nadále svému osudu. Krém od firmy Mary Kay je příjemný a ruce hebké. Asi si spolu porozuměly. A tak to má vlastně u kosmetiky být. Objevit nečekaně něco, co nás bez jakéhokoliv násilí osloví a nechá nám svobodnou vůli rozhodnutí, jak dál. Myslím, že si ruce zaslouží větší péči a vy jste mi ji dost nečekaně poskytli. Takže díky.

Dagmar Bartušková, 61 let
S broskvovou sadou Mary Kay - Saténové ruce jsem velmi spokojená. Účinek byl již po pár dnech viditelný. Kůže na rukou je hebká, saténová. Tuto sadu budu i nadále používat. Je super!

Jana Farkačová, 68let
Oceňuji mnoho příjemných vlastností těchto tří krémů. Peeling, hydrataci, rychlé a viditelné zjemnění kůže na rukou a také příjemnou vůni. Již po prvním použití bylo viditelné zlepšení, celý den jsem měla jemnější ruce, po několika dnech mi zmizely drobné prasklinky, hydratace zafungovala skvěle. Určitě si ho znovu koupím.

Ivan Masár, 72 let
Kdyby byl krém trochu méně „navoněný“ určitě bych ho doporučit i ostatním mužům, ale i tak jsem byl spokojený s výsledkem. Během několika dnů se zhrublá kůže na mých rukou zotavila. Léta práce v dílně a okolo domu na nich bylo znát. 

Jaroslava Bassyová, 75 let
Krém jsem vyzkoušela a byla jsem mile překvapená. Léta pachtění na naší zahradě si odvedla daň a moje ruce se podobaly spíš ukrajinskému přidavači na stavbě než zdravotní sestře ve výslužbě. Zázraky se zřejmě dějí, a tak po poctivé měsíční péči bych se nemusela stydět podat ruku ani ministrovi, kdyby se tu u nás v Pihelu objevil. Díky za možnost vyzkoušení, dobře funguje i na moje rozpraskané paty, dávám jedničku a doporučuji všem.

kosmetika
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.