Soutěž: Můj seniorský život! Napište nám
svůj příběh a získejte některou z cen!
ILUSTRAČNÍ FOTO: ingimage.com

Soutěž: Můj seniorský život! Napište nám
svůj příběh a získejte některou z cen!

10. 1. 2016

Magazín i60 spouští první čtenářskou soutěž letošní roku. Její název je: Můj seniorský život!

Jaké je to být seniorem? Jak prožíváte toto období života? Co vám seniorský věk vzal a dal? Jak se změnil váš život po odchodu do důchodu? Jak se bavíte v seniorském věku, co nejčastěji děláte? Jste aktivním seniorem, anebo většinu času trávíte sami? Bydlíte doma, či v nějakém seniorském zařízení? Jak nakládáte se svým důchodem? Vystačíte s penzí? Jaký je podle vás život českého seniora?

Napište nám do nové čtenářské soutěže magazínu i60 své příběhy a postřehy, povídky, glosy. Téma můžete zpracovat třeba i jako rozhovor, který můžete vést se svými vrstevníky, rodinnými příslušníky, anebo třeba zástupci obce či města, ve kterém žijete, a jichž se můžete ptát, co město pro své seniory udělalo či chystá. Soutěžním příspěvkem může být i fotopříběh či video.

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři magazínu i60 (registrovat se můžete zde). Své příspěvky vkládejte prostřednctvím čtenářských profilů dle tématu do rubrik Můj svět, Moje próza/poezie anebo Videa. Svůj příspěvek označte titulkem "Můj seniorský život", který doplníte další charakteristikou, např.: Můj seniorský život: Stále na cestách!

Každý soutěžící může do soutěže vyslat dva příspěvky. Soutěžit můžete začít od této chvíle až do soboty 13. února (poslední soutěžní příspěvek můžete vložit do 12:00 hodin). V neděli 14. února vylosujeme tři nejlepší příspěvky a jejich autory odměníme kvalitní značkovou kosmetikou pro ženy i muže.

Těšíme na vaše příběhy!

Kvíz a produktové soutěže

Předchozí víkend jsme opomněli vyhlásit vítěze vědomostního kvízu, za což se omlouváme. Stala se jím paní Irena Drob. V uplynulém týdnu v kvízu uspěla paní Kamila Dvořáková. Oběma dámám, které obdrží filmové DVD, gratulujeme!

Zároveň připomínáme, že stále probíhají produktové soutěže o řadu pečující kosmetiky Douglas Beauty System a knihy Manuál zralé ženy a Rodinná kuchařka od Haliny Pawlovské. Pro velký zájem soutěž prodlužujeme do 30. ledna a soutěžit můžete zde.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, zdá se, že nás zima přece jen na chvíli navštíví a nabídne nám krásné bílé kulisy pro oblíbené procházky nebo sportovní vyžití. A po pobytu na čerstvém vzduchu se doslova nabízí zasednout při čaji nebo svařáku k počítači a vyhledat magazín i60. Takže, přátelé, pište, pište, pište. A bavte se s největším magazínem pro aktivní seniory.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.