Modelky, představte se!

Modelky, představte se!

6. 3. 2016

Projekt i60 Senior Fashion aneb Hledáme zralé modelky brzy vstoupí do svého třetího ročníku. V minulých dvou letech uspořádal náš portál společně s partnery téměř dvě desítky módních přehlídek či soutěží.   

Modelky, přihlášené do projektu, měly možnost předvádět modely módních značek v obchodních centrech, ale i historické modely v zajímavých prostorách jako byl Letohrádek Kinských, Písecká brána či Marjánka. O projektu natočila reportáže Česká televize, TV Barrandov, naše modelky byly vidět v celostátních médiích jako je iDnes, Magazín Dnes, Blesk Magazín a dalších (přehled vybraných reportáží najdete zde).

V projektu pokračujeme i v letošním roce. Konkrétní příležitosti předvést módu pro zralý věk teprve vyhledáváme, nicméně už nyní bychom rádi dali příležitost ženám, které se přihlásily na našem portálu do projektu i60 Senior Fashion.  

A tak vyzýváme dámy, které se chtějí letos projít po přehlídkových molech, aby se představily našim čtenářům, ale i partnerům, kteří se budou podílet na organizaci módních přehlídek. Tím představením by měl být vlastní článek o sobě, tedy o tom, proč byste si chtěly zkusit roli modelky, jakou máte rády módu, ale i o tom, jaké máte zájmy či jaký vyznáváte životní styl. A nezapomeňte také uvést své bydliště, podle kterého účast na akciích rovněž vybíráme.  

Článek o jednotlivých modelkách mohou napsat i příbuzní či přátelé přihlášených modelek a popsat v něm, jak vidí svou maminku, babičku, manželku či kamarádku.  

Všechny příspěvky musí být vloženy přes čtenářské profily do rubriky Modelky, kde najdete příběhy žen, které se představovaly v loňském roce. Články musí být opatřeny nejméně dvěmi fotografiemi – na šířku a na výšku (návody na vkládání článků či fotografií najdete zde). Do titulku článku vždy uveďte „Modelky se představují“. Obsah fotografií může být jakýkoli, mohou to být fotografie vlastních modelů, ale i snímky představující různé aktivity a koníčky žen.

Vážené dámy, těšíme se na vaše vizitky! Své příspěvky posílejte nejpozději do 30. dubna.  

 

modelky 

„Poprvé“ a další soutěže

Už týden pokračuje naše soutěž na téma „Poprvé“. Do soutěže můžete posílat své příběhy, povídky, ale třeba i básně o tom, jaké bylo vaše poprvé - co zajímavého jste prožili a na co dodnes rádi vzpomínáte. Více o soutěži se můžete dozvědět zde.  

A samozřejmě pokračují naše tradiční soutěže - vědomostní kvíz, v němž byl jako vítěz posledního týdne vylosován pan Josef Rusnok. Soutěžit můžete v naší rubrice FOTO dne a v produktových soutěžích.  

Milé čtenářky a modelky, milí čtenáři, těšíme se na vaše další příspěvky, které přinesl život. Mějte se krásně, užívejte si posledních zimních dnů a nezapomeňte, že tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.