MF Dnes připravila seriál pro seniory, odstartuje jej rozhovor s Janem Raškou
Logo seriálu, který bude vycházet příští týden v MF Dnes

MF Dnes připravila seriál pro seniory, odstartuje jej rozhovor s Janem Raškou

24. 3. 2016

Když před měsícem vyšel v Magazínu Dnes velký článek na téma singl senioři, vyvolalo toto téma u čtenářů tohoto největšího tištěného magazínu velký ohlas. Článek popisoval příběhy lidí, kteří v seniorském věku žijí sami (Byli mezi nimi i čtyři naši čtenáři  Zuzana Pivcová, Olga Štolbová, Eva Mužíková a František Mendlík).  

Redakce MF Dnes se nyní rozhodla připravit společně s portálem i60 celý seriál věnovaný lidem v seniorském věku. Seriál bude mít šest dílů, vycházet začne hned v úterý po Velikonocích a bude se zabývat tématy, která v současné době důchodce hodně pálí.

Už v sobotu 26. března seriál odstartuje rozhovorem s Janem Raškou, manažerem a spolumajitelem magazínu i60, kterého vyzpovídala redaktorka MF Dnes Ivana Karásková. Povídat si budou právě o portále i60, o tom, co se čtenářům na portále líbí, které rubriky lidé nejvíce vyhledávají a jaké má portál plány na další období.    

Nezapomeňte si koupit sobotní vydání MF Dnes, ale především tento deník v příštím týdnu, kdy jednotlivá témata budou vycházet takto:

 

1. díl, úterý 29. 3. - Jak dlouho se čeká na domovy důchodců

2. díl, středa 30. 3. - Otázky a odpovědi kolem penze (výpočet důchodu, věk odchodu do důchodu, potřebné dokumenty, kde si to zkontrolovat, co se počítá a co ne atd.)

3. díl, čtvrtek 31. 3. - Řidičák když je vám 50+, 60+, 70+ (jak se připravit na zkoušky u psychologa, když chcete řidičák a už stárnete. Jak se chovají senioři lidé za volantem, na co si mají dát pozor, do kdy vlastně je „bezpečné“ jezdit)

4. díl, pátek 1. 4. - Senioři a zdraví (Rozhovor s praktickým lékařem, o tom jak se senioři mění, víc je bolí klouby protože jsou aktivnější, víc dbají na prevenci

5. díl, sobota 2. 4. - Kurs sebeobrany proti Šmejdům

6. díl, pondělí 4. 4. - Slevový speciál (přehled veškerých finančních výhod, když je vám 50+, 60+ nebo 70+ a když jste v penzi – slevy od výrobců, slevy ve službách, co je úplně zadarmo. Na co máte nárok a co třeba ani nevíte)

 

MFD předplatné 

 

Speciální nabídka předplatného MF DNES se slevou 35 %
Co byste řekli na to, mít čerstvé noviny i s magazínem každý den k ranní kávě či snídani?Deník MF DNES si nyní můžete objednat na celý rok se slevou 35 %! S předplatným výrazně ušetříte, než kdybyste si noviny kupovali každý den na stánku. Navíc si ve vybraném období (např. každou sobotu nebo přes celé léto) můžete zcela bezplatně nechat přeposílat noviny na chalupu. Více na www.mfdnes.cz/senior

 

 

čtenáři i60.cz senioři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%