Několik novinek na portále i60: žádosti o přátelství a přihlášení přes facebook!
Snímky v rubrice Foto dne je nyní možné hodnotit hvězdičkami

Několik novinek na portále i60: žádosti o přátelství a přihlášení přes facebook!

28. 11. 2016

Plníme přání našich čtenářů a zavádíme na portále i60 několik novinek! Zde jsou:

Hodnocení fotografií

První novinkou je hodnocení snímků v rubrice Foto dne, o které jste nás často žádali. Nyní můžete, podobně jako u článků, vyjádřit pod každou fotografií svůj názor udělením libovolného počtu hvězdiček - nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček, nejhorší jedna hvězdička. Pro hodnocení je nutné se přihlásit.

Žádost o přátelství

Výrazně jsme zjednodušili žádosti o přátelství. Dosud bylo nutné žádat o přátelství jiného zaregistrovaného čtenáře teprve po vyplnění zájmů (přátelé se hledali na základě shody zájmů). Nyní stačí kliknout na jméno čtenáře pod článkem, v diskusích či na chatu, čímž se dostanete na profil tohoto čtenáře a pod jeho jménem najdete odkaz Požádat o přátelství. A pak už jen stačí počkat, zda oslovená osoba žádost potvrdí. Přátelé pak mají možnost posílat si vzkazy, které nevidí ostatní čtenáři portálu. Věříme, že díky portálu i60 najdete spoustu nových přátel či kamarádů.

Registrace přes facebook

Příznivci sociální sítě Facebook mají nyní možnost přihlásit se na portál i60 pomocí účtu na Facebooku. Není tedy nutné vypisovat registrační formuláře na i60, ale stačí jen poprvé zadat jméno a heslo, které máte na Facebooku. Přihlášení přes Facebook provedete přes příslušnou ikonku, která se objeví při kliknutí na odkaz Přihlášení či Registrace.

Už nyní můžete na svůj facebookovský profil sdílet články, které vyšly na portále i60 a to kliknutím na modrou ikonku Sdílet, která je pod článkem. Případně můžete kliknout na ikonku To se mi líbí a upozornit přátele na Facebooku, že se vám příslušný příspěvek zalíbil.

Odkazy na článek

Poslední novinkou, kterou jsme spustili, je možnost zaslání odkazu na jakýkoli příspěvek známým, příbuzným, přátelům. Pod článkem najdete okénko pro zadání e-mailové adresy příjemce, kterému budete chtít odkaz poslat. Tímto tedy pozvete své přátele a známé k přečtení vašeho článku na portále i60.

Věříme, že se vám tyto novinky budou líbit! Nejsou poslední, další vylepšení pro vás chystáme.

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.