Zážitek roku: poslední letošní soutěž portálu i60 o flashdisky.
Zážitek roku: Piknik jako zamlada. FOTO: ingimage.com

Zážitek roku: poslední letošní soutěž portálu i60 o flashdisky.

4. 12. 2016

Jaký byl pro vás rok 2016? Zažili jste letos něco mimořádného? Byl to pro vás pozitivní rok nebo máte za sebou spíše negativní zkušenost či událost? "Zážitek roku", to je téma poslední soutěže letošního roku na portále i60.cz.

Pravidla soutěže:

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60. Každý čtenář může vložit prostřednictvím svého profilu jeden příspěvek na téma "Zážitek roku 2016" a může to být jakýkoli formát - příběh, povídka, báseň, reportáž, fotoreportáž. Obsah příspěvku musí zachycovat skutečný zážitek autora z letošního roku, tedy neměl by to být smyšlený příběh. Při ukládání příspěvku musí být v titulku uvedeno, že jde o příspěvek soutěžní, tedy např. "Zážitek roku: Piknik jako zamlada."

Soutěž bude trvat až do 31.12.2016, redakce vybere dva nejzajímavější příspěvky, jejichž autoři získají velkokapacitní flashdisky. Vítěze soutěže oznámíme v neděli 1. ledna 2017.

Objednávejte nástěnný kalendář na rok 2017

Pokud jste si ještě neobjednali nástěnný kalendář na rok 2017, sestavený z fotografií a básní našich čtenářů, učiňte tak do pátku 9.12., aby mohly být kalendáře vytištěny a včas doručeny do vánočních svátků na vaši adresu. Na podobu kalendáře se můžete podívat v souboru pod tímto článkem (Pod heslem Ke stažení). Objednat kalendář si můžete na tomto místě.

Adventní kalendář

 

Adventní kalendář plný slev

Až do 24.12. můžete na portále i60 sledovat adventní kalendář, který nabízí slevy nejrůznějších produktů společností Tescoma, Datart a e-shopu A co dekorace. Tyto firmy nabídly našemu portálu exkluzivní slevy, které jsou platné vždy pro jeden konkrétní den. Věříme, že i vy najdete v adventním kalendáři zajímavý dárek pro vaše blízké či pro vaši domácnost.

Naše další soutěže

A jako každou neděli jsme vylosovali soutěžící vědomostního kvízu. Tentokrát měl při losování štěstí pan Josef Rusnok. Gratulujeme! Zkusit štěstí můžete i v produktových soutěžích, kde jsou v nabídce balíčky zubní péče značky Zendium a litinové nádobí společnosti Smalt.

 

smalt

 

Milí příznivci portálu i60,

těšíme se na vaše zážitky roku 2017 a přejeme krásný a klidný adventní čas. Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Ke stažení
Kalendář 2017

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%