Kosmetická značka Dermacol i v letošním roce připravila atraktivní nabídku dárkových balíčků

Kosmetická značka Dermacol i v letošním roce připravila atraktivní nabídku dárkových balíčků

6. 12. 2016

Podzim je již v plném proudu a za pár týdnů jsou tu Vánoce. Někteří z nás nakupují pro své blízké na poslední chvíli, jiní již teď přemýšlí nad dárky, které potěší a vykouzlí úsměv na tvářích.

Vánoční balíčky s pleťovou kosmetikou Dermacol pro krásnou pleť v každém věku

Kosmetická značka Dermacol zabalila v letošním roce balíčky s pleťovou kosmetikou do luxusních zlatých taštiček. Zlatá barva provází značku Dermacol po celý rok 2016 v rámci oslav 50 let od založení. Balíčky s pleťovou kosmetikou Dermacol nabízí různé kombinace, ze kterých si vyberete dárky pod stromeček pro ženy všech věkových kategorií od 30 let.    

3D HYALURON THERAPY Efektivní remodelační péče od 30 let; 499,- Kč

Jedinečná, velmi efektní remodelační péče s kyselinou hyaluronovou vyplňující vrásky a obnovující 3D strukturu pokožky. Dárková taštička obsahuje čisticí micelární vodu, remodelační pleťovou masku a denní krém SPF 15.  

obrázky dermacol 1.jpg

 

 

BT CELL Intenzivní liftingová péče od 30 let; 499,- Kč

Intenzivní liftingová péče s účinkem podobným jako po aplikaci BOTULOTOXINU vyhlazuje, zjemňuje linky ve tváři, redukuje vrásky a zabraňuje jejich vzniku. V dárkovém balení najdete krém na oči a rty a denní krém.    

obrázky dermacol 2.jpg

TIMECOAT Intenzivně zdokonalující a omlazující péče od 40 let

Vánoční taštičky jsou dostupné ve dvou variantách pro dámy se zralejší pletí. Denní krém a krém na oči a rty mohou být doplněny maskou.

TIMECOAT Intenzivně zdokonalující a omlazující péče (denní krém, krém na oči a rty); 499,- Kč TIMECOAT Intenzivně zdokonalující a omlazující péče (denní krém, krém na oči a rty, pleťová maska); 549,- Kč    

obrázky dermacol 3.jpg

 

Vánoční balíčky s dekorativní kosmetikou Dermacol

Do zlatých kosmetických taštiček Dermacol zabalil v letošním roce i produkty s dekorativní kosmetikou. Pro mnohé z nás jsou nejpřitažlivější částí ženské tváře oči. A právě nejoblíbenější produkty i novinky zvýrazňující krásu ženských očí jsou obsaženy v každém z dárkových balení. Prodloužení řas do nebeských výšin, mimořádný objem nebo dokonalé rámování očí – výběr je jen na vás.  

MEGA LASHES MASCARA s HYALURON jemným čisticím krémem; 359,- Kč

V dárkové taštičce je černá řasenka pro mimořádný objem a prodloužení řas doplněná hloubkově čisticím a regeneračním krémem s kyselinou hyaluronovou. Jemný krém navrací pleti pružnost a podporuje obnovu buněk.  

obrázky dermacol 4.jpg

 

 

 

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.