Oceňujeme nováčky roku 2016
Ilustrační foto: Anna Čípová

Oceňujeme nováčky roku 2016

18. 12. 2016

S koncem roku nastává čas bilancování. Jaký byl rok 2016 na potále i60? Rozhodně povedený!

Po celý rok připravovala redakce čtenářům celou řadu soutěží - od příběhů na nejrůznější témata, přes recepty, kvízy, produktové soutěže až po fotosoutěže. V průběhu roku jsme rozdali téměř dvě stovky nejrůznějších cen jako knihy, DVD, flashdisky, ale i pobytové zájezdy. Během posledních dvanácti měsíců došlo na stránkách www.i60.cz k řadě vylepšení, zjednodušili jsme přihlašování, žádosti o přátelství, zavedli hodnocení fotografií dne a připravili speciální Vyhledavač odkazů, které mohou pomoci seniorům v nouzi. A od prosince visí na portále unikátní adventní kalendář se zajímavými slevami různých produktů.

 

Jiříková                                                                                                Eva Jiříková: Poklady naší přírody

 

Oceňujeme nováčky roku 2016

Za poslední rok se zaregistrovalo na portál i60 kolem tisíce nových čtenářů, většína z nich soutěží ve vědomostním kvízu, ve fotosoutěžích, anebo si jen čtou příspěvky jiných čtenářů, ale jsou mezi nimi i takoví, kteří se již představili vlastní tvorbou - povídkami, básněmi, příběhy či fotografiemi.

Redakce vybrala čtyři čtenáře, kteří se zaregistrovali na portál i60 v roce 2016, zapojili se k aktivním přispěvovatelům a obohatili náš portál o zajímavé příspěvky. Jsou jimi paní Drahomíra Stínilová, která na portál i60 napsala řadu reportáží, tipů na výlety, ale i básní, paní Anna Čípová, která jistě potěšila mnoho čtenářů svými cestopisy a fotoreportážemi, paní Eva Jiříková, která často uchvátila čtenáře úžasnými snímky v sekci Foto dne a pan Oldřich Čepelka, který se představil nejen svými básněmi, ale i vtipnými příběhy ze života, glosami či dokonce anketami, zpracovanými pro tento seniorský magazín. Všem čtyřem nováčkům pošleme jako poděkování malý dárek.

Dále děkujeme za celoroční práci naší redakční radě ve složení Jana Šenbergerová, Alena Tollarová, Zuzana Pivcová, Radoslav Cakl, týmu, který se staral o naše modelky, především pak Elen Zajíčkové, Daniele Havlasové a Haně Lancové a paní Miluši Převrátilové, která módní přehlídky nafotila. Poděkování zaslouží také paní Marie Novotná, která opět po celý rok ukládala snímky ze sekce Foto dne na Rajčeti. A velký dík patří samozřejmě všem aktivním čtenářům - autorům krásných příspěvků a fotografií, ale i těm, kteří po celý rok organizovali pro své přátele nejrůznější srazy, výlety či setkání. A určitě děkujeme i těm čtenářům, kteří se na portál i60 rádi vracejí třeba jen proto, aby si přečetli nové články, fotoreportáže či poezii.

Vítězové našich pravidelných soutěží

Na závěr jako každou neděli jsme vylosovali vítěze našich pravidelných soutěží. Ve vědomostním kvízu měla tentokrát při losování štěstí paní Jitka Valachovičová. Balíček zubní péče Zendium získává paní Miroslava Matoušková. Až do konce roku budete moci soutěžit o kosmetické balíčky značky Dermacol. A pokračuje také literární soutěž na téma "Můj zážitek roku 2016", jehož dva vítězové s nejzajímavějším příběhem získají velkokapacitní flashdisk. Více informací o této soutěži najdete na tomto místě.

dermacol

Milé čtenářky, milí čtenáři,
přejem vám všem krásné prožití posledního adventního týdne a hlavně hezké a klidné svátky vánoční! Rozhodně se s vámi ale dnes neloučíme, i v průběhu svátků budete na adrese www.i60.cz nacházet nové příspěvky i fotografie a na přelomu roku vás seznámíme s dalšími novinkami, které pro vás chystáme.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

 

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.7 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%