Australian Open se blíží a s ním i tenisová tipovačka!
FOTO: Rod Laver Arena. Autor - Steve Colllis pro wikimedia.org

Australian Open se blíží a s ním i tenisová tipovačka!

11. 1. 2017

V pondělí 16. ledna odstartuje první letošní tenisový grandslam - Australian Open. Na kurtech Roda Lavera v Melbourne se opět sejde tenisová elita včetně českých reprezentantů. A rozhodně nejsou naši bez šance.

Zejména česká děvčata prokazují na posledních turnajích před grandslamem skvělou formu - výborný tenis předvádí v posledních dnech Barbora Strýcová, která nyní postoupila do semifinále v Sydney, teprve dvacetiletá Kateřina Siniaková získala přd týdnem na turnaji v Šen-čenu poprvé titul na okruhu WTA a vítězstvím skončil také turnaj v Brisbane pro Karolínu Plíškovou. Právě ta je považována za jednu z favoritek celého Australian Open, zvláště, když současná světová jednička - Němka Angelique Kerberová - prožívá herní krizi.

Největší tenisové souboje se však čekají v mužské části turnaje. Dlouholetá jednička Novak Djokovič, který na konci loňské sezony své dominantní postavení ztratil, se bude snažit sundat z trůnu svého největšího soka, Brita Andy Murrayho. O titul se však budou rvát i další hráči, především pak Španěl Rafael Nadal, který se postupně vrací do bývalé superformy, ale i miláček tenisových fanoušků, Švýcar Roger Federer, jenž po zranění a půlroční pauze znovu dostal do tenisu chuť.

Ze současných tenistů mají nejlepší bilanci Srb Novak Djokovič a Američanka Serena Williamsová, kteří turnaj ovládli šestkrát. V roce 2016 triumfovali Djokovič a německá hráčka Angelique Kerberová. Vítěz letošního ročníku získá 3,7 milionu australských dolarů, což je v přepočtu zhruba 70 milionů korun.

Tenisová tipovačka na portále i60

Na australské antuce bude tenistům jistě pořádné horko, čtenáři portálu i60 se budou moci v české zimě alespoň rozehřát u tenisové tipovačky. Již tradičně budeme denně po dobu celého turnaje vypisovat tenisové příležitosti a po finále vyhlásíme vítěze, který získá Termohrnek Leifheit Sunset. Pravidla tipovačky a první tenisové příležitosti najdete v sekci Soutěže v sobotu 14. ledna. Držte palce českým tenisovým reprezentantům!

 

Cena pro vítěze Tenisové tipovačky:

 

Termohrnek

 

 

 

sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.