Žena jako inspirace: Diane Keaton
FOTO: pinterest.com

Žena jako inspirace: Diane Keaton

14. 1. 2017
U této herečky zahraniční časopisy velmi často používají slogan: Žena, která umí stárnout s grácií. A my dodáváme: Žena, která působí stále mladistvě. A právě v tom je zajímavá. U mnoha žen, které se i ve vyšším věku snaží oblékat a upravovat tak, aby vypadaly co možno nejmladší, totiž hrozí, že se s nich stanou diblíci, na kterých je snaha zakrýt stárnutí tak nějak vidět na první pohled. Pak existuje skupina žen, u kterých nikoho něco takového nenapadne. A právě mezi ně patří Diane.
 
Odhlédněme teď od toho, že je to skvělá herečka, což dokázala v mnoha divadelních i filmových rolích. Je v nich výborná, ať už jako mladá žena v legendárním filmu Kmotr nebo jako zralá dáma ve filmu Lepší pozdě než později. Právě v tomto filmu z roku 2003 vypadá snad lépe než ve snímcích, kdy byla mladinká.
 
Teď v lednu je jí jednasedmdesát let. A díky tomu, jak vypadá, může být inspirací pro spoustu dalších žen. Protože má stále podobný jednoduchý účes, minimum kosmetických úprav, aspoň zdá se. Pokud jsou, jsou nenápadné a vrásky rozhodně nezastírá. Nosí brýle, protože ví, že se za ně není nutno stydět a také, že když se vyberou takové, které sluší, je v nich žena zatraceně šik.
 
Zkrátka, Diane je kočka a tady je několik snímků, které mohou být inspirací při přemýšlení, jaký styl sluší sedmdesátnicím.
Inspirace pro ženy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.