Tenisová tipovačka je právě v poločase
FOTO: Česká televize

Tenisová tipovačka je právě v poločase

22. 1. 2017

Máme za sebou první týden tipování na zápasy tenisového Australian Open. Přestože je poměrně těžké uhodnout jednotlivé tipy, mnozí soutěžící si zatím vedou velmi zdatně. Zatím se na špici žebříčku tipujících střídají paní Kamila Dvořáková a MUDr. Vlastmil Kupsa, ovšem soutěž je právě v poločase, a tak se může pořadí tipujících do konce tipovačky ještě pořádně promíchat.

Pořád platí, že může vyhrát i ten, kdo se do tenisové tipovačky teprve zapojí, protože do neděle rozdáme ještě cca 80 bodů. A tak neváhejte a zkuste také tipovat na tenisové výsledky a sledovat, jak si jednotliví tenisté a tenistky v Melbourne počínají.

Jasné je jedno, kdo tipoval jako vítěze Andy Murrayho či Novaka Djokoviče, má smůlu, závěrečných deset bodů už nezíská. Oba hlavné favorité už totiž na Australian Open dohráli. Djokovič skončil na raketě Uzbeka Istomina a Murray nestačil na německého mladíka Zvereva. Ve třetím kole turnaje skončil i český tenista Tomáš Berdych, který podlehl hladce Švýcaru Rogeru Federerovi.

Stále ale je komu fandit. Ve dvouhře pokračují prozatím skvěle hrající Barbora Strýcová a také jedna z favoritek turnaje Karolína Plíšková. A český tenis má také zastoupení v ženské čtyřhře. Takže držte palce našim tenistkám. A pokud se rozhodnete také tipovat, učinit tak můžete zde.

 

tenis Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%