Biatlonová tipovačka o nordic walking hole!
FOTO: http://www.biathlonworld.com

Biatlonová tipovačka o nordic walking hole!

8. 2. 2017

Češi žijí biatlonem. Tento dříve opomíjený sport se stal v posledních letech jedním z nejoblíbenějších sportovních klání v Česku. Samozřejmě především díky skvělým výkonům našich biatlonistek a biatlonistů, které v posledních letech podávají jak ve Světovém poháru, tak na vrcholných akcích jako jsou světové šampionáty či olympiáda. 

Také redakce portálu i60 fandí českému biatlonu, a proto se rozhodla uspořádat v průběhu světového šampionátu, který se letos koná rakouském Hochfilzenu, první BIATLONOVOU TIPOVAČKU!

Stejně jako na výsledky fotbalu, hokeje či tenisu, si budete moci tipnout na výsledky biatlonových soutěží mužů a žen.

Mistrovství světa v biatlonu začíná ve čtvrtek 9.2.20174, kdy se od 14.45 hod. rozjede první závod - smíšená štafeta žen a mužů. Českou republiku budou v tomto závodě reprezentovat Gabriela Koukalová, Eva Puskarčíková, Ondřej Moravec a Michal Krčmář.

 

Pravidla soutěže

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můlžete zde), který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) nejsou přípustné, stejně tak není přípustné, aby jeden soutěžící používal více profilů!. Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky biatlonových závodů. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých soutěží. Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení Mistrovství světa v biatlonu. Všechny odpovědi musí být číselné, tedy např. na otázku "Na jakém místě skončí Gabriela Koukalová ve vytrvalostním závodě" odpovídejte vždy číslem bez tečky. (tedy např. 3) POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán! Soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce nordic walking hole!

Začít tipovat můžete hned na tomto místě.

Přejeme všem soutěžícím dobré tipy a naší biatlonové reprezentaci co nejvíce medailí!

 

sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.