Co pomůže, když je příčina nemoci neviditelná
Ilustrační foto: ingimage.com

Co pomůže, když je příčina nemoci neviditelná

21. 2. 2017

Bolí vás často hlava? Máte zažívací potíže? Vaše pokožka se nadměrně mastí, nebo je extrémně suchá? Vrací se vám vyrážka, často se potýkáte s rýmou? Jste nervózní, nespíte a nechutná vám jíst? I vaše tělo pravděpodobně ničí „neviditelní“. Dá se s nimi snadno bojovat! Začněte co nejdříve.

Hrozba číhá na každém kroku
Na začátku si musíte uvědomit, že žijete v permanentním ohrožení. Současná doba je přeplněna nezdravými látkami, do těla se dostávají z jídla, vzduchu a třeba i z léků. Organismus se je sice snaží vylučovat, jenže jejich velké množství ulpívá ve střevech i v jiných orgánech. Proti komu je třeba vytáhnout do boje? Jsou to parazité, bakterie, viry, toxiny aj.

Boj není složitý!
Proti nebezpečným látkám v organismu se dá naštěstí bojovat snadno, ovšem je k tomu zapotřebí pravidelnost a silná vůle. Součástí vašeho života se musí stát detoxikace. Při ní se tělo pročistí zevnitř a vyplaví nebezpečné látky. Efekt v podobě vitality a pevnějšího zdraví se dostavuje téměř okamžitě.

 

5654343565.png

 

Jak efektně detoxikovat?
Začněte prevencí. Omezte konzumaci nezdravých tučných a sladkých jídel, do jídelníčku naopak zařaďte ovoce a zeleninu. Nemusíte je chroupat syrové, každé ráno bude veselejší, když si namícháte smoothie. Na pomoc přizvěte bylinky, skvělý je čaj z ostropeřce mariánského, smetánky lékařské a kopřivy. Doporučuje se také pravidelné pití zeleného ječmene. Minimálně jeden den v měsíci byste měli vydržet bez jídla. Pijte pouze vodu nebo bylinkové čaje. Bude to sice těžké, ovšem jen na poprvé. Každý další půst budete zvládat lépe.

Na trhu jsou také doplňky stravy pro detoxikaci organismu a proti parazitům. Je to například přípravek Detoxic, který obsahuje směs bylin. Význam detoxikace nepodceňujte. I když to není na první pohled vidět, vaše tělo je určitě také zahlceno a potřebuje očistu. Už po první očistné kúře (ať už zvolíte jakoukoliv metodu) vám bude lépe!  

zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%