Startuje fotosoutěž "Obrázky jara"
Ilustrační foto: Eva Jiříková

Startuje fotosoutěž "Obrázky jara"

2. 4. 2017

Jaro udeřillo vší silou, stromy začínají kvést, skalky a zahrady se brzy rozzáří barvami. Zachyťte jarní přírodu a vyšlete své snímky do naší nové fotosoutěže na téma "Obrázky jara".

Pravidla soutěže

Fotosoutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři magazínu i60 (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící může do soutěže vložit celkem tři snímky o velikosti 0,5 - 2 MB, a to prostřednictvím formuláře v sekci Soutěže. Podmínkou soutěže je vkládání výhradně autorských fotografií pořízených v průběhu letošního jara! (Upozorňujeme, že fotografie stažené z internetu či snímky z minulých let, budou ze soutěže vyřazeny). Ke každému snímku musí být uveden titulek a krátký popisek, kdy a kde byl snímek pořízen.

Všichni čtenáři budou moci kliknutím na palec vyjádřit, která z fotografií se jim líbí (k dispozici budou mít 20 hlasů, které budou moci rozdat libovolně vybraným snímkům, na jeden snímek bude možné dát maximálně 5 hlasů), pro výběr vítěze však nebude mít toto hodnocení vliv.

Soutěž bude trvat od dnešního dne do pátku 9. června, a to 12. 00 hod. Redakce vybere 2 vítězné fotografie, další dva snímky budou vybírat mezi sebou sami soutěžící, kteří v diskusích u článku s výsldky soutěže označí jméno autora a název snímku (nesmí označit svůj snímek). Vítězové, jejichž jména vyhlásíme v neděli 11. června, obdrží jako cenu velkokapacitní flashdisky.

Stejně jako u zimní fotosoutěže platí, že z vybraných fotografií vložených do soutěže budeme na konci roku sestavovat kalendář na rok 2018.

Těšíme se na vaše snímky a přejeme krásné fotografické úlovky!

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.