Tip na výlet:  Výstava Imaginárium v Litomyšli
FOTO: autorka

Tip na výlet: Výstava Imaginárium v Litomyšli

17. 4. 2017

Velevážené publikum, dámy a pánové…

Regionální muzeum v Litomyšli a umělci Matěj Forman, Tereza Komárková, Martin a Renata Lhotákovi, Pavel Macek, Irena Vodáková, Jana Paulová, Andrea a Josef Sodomkovi, Tereza Vostrádovská, Veronika Podzimková, Barka Zichová, Kamila Spěváčková a další přidružení členové Divadla bratří Formanů zvou všechny malé i velké dobrodruhy, hračičky, objevitele světa i divadelní nadšence a snílky na výstavu IMAGINÁRIUM v LITOMYŠLI, živou výstavu divadelních, loutkových a výtvarných ostrostřelců!

Výstava "IMAGINÁRIUM" oživuje výtvarné objekty, loutky, obrázky a divadelní dekorace. Dovednost tvůrců však míří jako oko ostrostřelců na hravost a představivost návštěvníků výstavy. Do této výstavy smíte vstoupit jako do výtvarné herny, oživlé divadelní dekorace nebo laboratoře geniálního vynálezce, který vás nechá objevit krásy a taje světa vašima vlastníma očima.

Po výstavách v Paříži, Trutnově, Plzni, dánském Silkeborgu a na zámku v Kostelci nad Orlicí, putuje IMAGINÁRIUM a jeho strůjci do muzea v Litomyšli. Instalaci provedou samotní tvůrci ve spolupráci s trpělivými zaměstnanci muzea. Světla namíří správným směrem, rozsvítí nebo i zhasne Igor Schmidt. Koordinátorem výstavy je Matěj Forman.

Výstava potrvá do 4. 9. 2017.

Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.