Chcete si přivydělat kurzovým sázením?
FOTO: 1x2tip.cz

Chcete si přivydělat kurzovým sázením?

26. 4. 2017

Nejste jediní. Je to zejména mužská záliba, každopádně podobných jako vy je na světě spousta. Chtějí si ze svého koníčku udělat zdroj peněz, jenže většině z nich se pak nedaří. Nejsou si totiž vědomi toho nejdůležitějšího – že bez učení to nepůjde.

Kdyby bylo kurzové sázení tak jednoduché, lidé by nechodili do práce a prostě by tipovali výsledky různých sportovních zápasů. Tak to ale není. Vydělávat se na něm rozhodně dá, avšak nejdřív musíte pochopit jak na to. A v tom vlastně spočívá první problém. Získat informace o sázení není úplně snadné. Na internetu jich moc neobjevíte, knihy o sázení v češtině nejsou, nebo jsou příliš drahé, a málokdo má možnost se přímo zeptat zkušenějších. V začátcích obvykle mezi sázkaři nemáte přátele.

Zachrání vás elektronický časopis 1x2tip
Jedinou záchranou na českém trhu je časopis 1x2tip. Jedná se o měsíčník určený pro muže sázkaře, který vychází jen elektronicky, nicméně za cenu od pouhých 10 Kč za číslo. A to je částka velmi příznivá s ohledem na množství informací, které nabízí. Časopis 1x2tip obsahuje rozhovory s profi sázkaři, analýzy, rady do začátku, rozbory taktik, upozornění na sázkařské chytáky, vysvětlení fungování sázkových kanceláří a obrovskou dávku dalších informací.

Mnozí začátečníci jej používají jako učebnici
1x2tip vychází každý měsíc už od roku 2013. Dvě čísla si můžete dokonce zdarma prohlédnout, abyste si udělali lepší představu o obsahu. Pokud se vám zalíbí, lze si objednat buď roční předplatné, nebo si kupovat jednotlivá vydání. Ceny začínají na 10 Kč (dříve býval časopis tlustší a dražší). Čtenáři si časopis moc chválí. Každý si v obsahu najde něco, co mu je užitečné, a mnozí si jednotlivá čísla dokonce tisknou a zvýrazňují si v něm důležité informace jako v učebnici. Chcete-li být v sázení ziskoví, 1x2tip je pro vás sázka na jistotu. Možná budete mít štěstí začátečníka, ale bez pořádného prostudování taktik a principů se vám dlouhodobě dařit nebude.

peníze
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.