Tip na výlet: do konce soutěže o krokoměry zbývají dva týdny
Ilustrační foto: Pavel Vysloužil

Tip na výlet: do konce soutěže o krokoměry zbývají dva týdny

14. 5. 2017

Ještě dva týdny zbývají do konce naší soutěže s názvem "Tip na výlet." Soutěžící mají za úkol popsat vybrané zajímavé místo v České republice nebo i v zahraničí, které stojí za to vidět. Znáte takové místo? Co bylo na něm zajímavého? Popište jej ostatním čtenářům. Vyhrát můžete digitální krokoměr! Více informací o soutěži včetně pravidel najdete na tomto místě.

Milovníci sportu i napětí mohou nyní soutěžit v naší Hokejové tipovačce. V ní si zatím nejlépe vede pan Otakar Štolba, který dosud získal 56 bodů. Mistrovství světa v hokeji, na jehož výsledky se tipuje, potrvá ještě týden. Do konce tipovačky tedy rozdáme ještě téměř 100 bodů.. A tak neváhejte a připojte se také. Není třeba žádný vklad, můžete jen vyhrát. Tipovat můžete třeba hned, a to zde.

Každý den můžete odpovídat na otázky ve vědomostním kvízu, který pro vás připravujeme již pátý rok. Z úspěšných soutěžících vždy na konci týdne vylosujeme vítěze, který získá od redakce DVD nebo knihu. Tentokrát měla při losování štěstí paní Jana Kovářová. Cenu od redakce dostane také pan Dalibor Marounek, a to za Počin týdne, který udělujeme za jeho článek Vlaštovičníkový olej - účinný prostředek proti klíšťatům. Je vidět, že vhodnou ochranu proti klíšťanům hledá hodně lidí, tento příspěvek si do dnešního večera přečetlo 43 760 čtenářů. Gratulujeme!

A malý dárek pošleme také paní Heleně Červenkové, která reagovala na naše téma týdne a poslala příspěvek o šití. Na příští týden jsme pro vás připravili téma "Kdy jít do penze?", na které opět můžete reagovat svými články. Těšíme se na ně! A těšíme se i na vaše nové fotografie v sekci Foto dne či ve fotosoutěži "Obrázky jara".

Pište, fotografujte, cestujte, bavte se. Prostě, mějte se krásně!  Vždyť tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

 

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%