Soutěž pro nováčky portálu i60 o tablet Lenovo!
Ilustrační foto: ingimage.com

Soutěž pro nováčky portálu i60 o tablet Lenovo!

12. 6. 2017

Jste tady dnes poprvé? Anebo sledujete magazín i60 delší dobu, ale ještě jste neměli odvahu či příležitost zapojit se aktivně do dění na tomto portálu? Pak oslovujeme právě vás! Buďte aktivní a vyhrajte velkokapacitní flashdisky či přímo tablet Lenovo!

Pravidla soutěže:

Soutěž je určena všem čtenářům portálu i60, kteří jej dosud sledovali jen pasivně, tedy nevložili na portál ani jeden příspěvek. Mohou se jí tedy zúčastnit všichni čtenáři, kteří se zaregistrovali nebo se zaregistrují (na tomto místě) a vloží na portál prostřednictvím svého profilu svůj první příspěvek, a to na jakékoli zvolené téma. Může to být příběh ze života, vzpomínka na mládí, povídka, báseň, kulinářský recept, tip na výlet, popis dovolené, ale i představení vlastní osoby, tedy vašich koníčků či práce. A může to být i fotoreportáž, tedy série snímků zachycující nějakou událost ve vašem okolí. Inspirovat se můžete příspěvky našich čtenářů, kteří se již někoik let podílejí na obsahu tohoto portálu. Články najdete v jednotlivých rubrikách.

Každý čtenář může do konce soutěže vložit až tři soutěžní příspěvky. Abychom v redakci věděli, že jde o soutěžní příspěvek, uveďte u názvu svého příspěvku slovo "soutěž", např. takto: "Vzpomínka na školní léta (soutěž)". Všechny soutěžní příspěvky pak najdete pomocí modrého štítku "Soutěž pro nováčky" v pravém sloupci vedle článku.

Soutěž je dlouhodobá a potrvá až do 30. září 2017. Po tomto termínu všechny soutěžní příspěvky vyhodnotíme a vybereme nejzajímavější texty. Při rozhodování o vítězi budeme rovněž přihlížet na čtenost článků, tedy kolik text zaujal čtenářů. Autor příspěvku, který redakce vyhodnotí jako nejlepší, obdrží tablet Lenovo TAB 3 Essential! Další čtyři autoři s nejzajímavějšími příspěvky dostanou od redakce velkokapacitní flashdisky.

good_256x800-70_img_0_213_567_1.jpg

 

Jak psát články a vkládat fotografie?

O tom, jak se pohybovat na portále i60, jak vkládat články, fotografie či videa, si můžete přečíst například v tomto článku. Magazín i60 je určen aktivním seniorům, tedy těm, kteří chtějí poznávat nové přátele, bavit se, cestovat. Pokud i vy toužíte po nových zážitcích a přátelích, sledujte magazín i60.

Vážené čtenářky a čtenáři,
těšíme se na vaše první příspěvky a věříme, že se i vy stane příznivcem našeho portáliu. Tahle země není jenom pro mladý!

 

02G33864.jpg

čtenáři Soutěž pro nováčky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%