Startuje fotosoutěž "Obrázky léta"
Ilustrační foto: Vanda Blaškovič, foto v textu: Eva Riedel

Startuje fotosoutěž "Obrázky léta"

18. 6. 2017

Fotografové se už opět mohou mít na pozoru. S prvním letním dnem startuje naše tradiční fotosoutěž "Obrázky léta". Nejlepší snímky z této soutěže se objeví společně s dalšími fotografiemi z jarní, zimní a podzimní soutěže v našem nástěnném kalendáři pro rok 2018.

PRAVIDLA SOUTĚŽE
Fotosoutěže "Obrázky léta" se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři magazínu i60 (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící může do soutěže vložit celkem tři snímky o velikosti 0,5 - 2 MB, a to prostřednictvím formuláře v sekci Soutěže. Podmínkou soutěže je vkládání výhradně autorských fotografií pořízených v průběhu letošního léta! (Upozorňujeme, že fotografie stažené z internetu či snímky z minulých let budou ze soutěže vyřazeny). Ke každému snímku musí být uveden titulek a krátký popisek, kdy a kde byl snímek pořízen.

Všichni čtenáři budou moci kliknutím na palec vyjádřit, která z fotografií se jim líbí (k dispozici budou mít 20 hlasů, které budou moci rozdat libovolně vybraným snímkům, na jeden snímek bude možné dát maximálně 5 hlasů), pro výběr vítěze však nebude mít toto hodnocení vliv.

Soutěž bude trvat od středy 21. června do pátku 21. září, a to 12. 00 hod. Redakce vybere 3 vítězné fotografie, další dva snímky budou vybírat mezi sebou sami soutěžící, kteří v diskusích u článku s výsledky soutěže označí jméno autora a název snímku (nesmí označit svůj snímek). Vítězové, jejichž jména vyhlásíme v neděli 24. září, obdrží jako cenu velkokapacitní flashdisky.

Naše další soutěže

V běhu je kromě našich dlouhodobých soutěží, jako je vědomostní kvíz, také soutěž pro nově příchozí čtenáře. Pokud patříte k těm čtenářům, kteří ještě nevložili na portál i60 ani jeden příspěvek, můžete se do soutěže přihlásit. Vaším příspěvkem může být libovolný příběh, povídka, tip na výlet, glosa, prostě jakýkoliv literární útvar na libovolně zvolené téma. Více informací o této soutěži, v níž můžete vyhrát tablet Lenovo, najdete na tomto místě.

A nyní už vyhlašujeme jako každou neděli vítěze vědomostního kvízu. Tentokrát měla při losování štěstí paní Marie Seitlová, které pošleme knižní cenu. A knihu obdrží také paní Blanka Macháčková za Počin týdne, kterým je podle rozhodnutí redakce její příspěvek s názvem: Kamarádky. Které jsou ty nejlepší? Oběma dámám gratulujeme.

 

Leto-2.JPG

 

Milé čtenářky, milí čtenáři,
ať už budete doma, na chatě, chalupě, na dovolené v Česku či zahraničí, přejeme vám krásné pohodové léto! A nezapomínejte ani na magazín i60. Těšíme se na vaše fotografie, reportáže, tipy na výlety...

 

fotografování soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.