Krokoměry za tenisovou tipovačku získávají pánové Pecina a Suchý, na nováčky portálu i60 čeká tablet Lenovo
Ilustrační foto: ingimage.com

Krokoměry za tenisovou tipovačku získávají pánové Pecina a Suchý, na nováčky portálu i60 čeká tablet Lenovo

16. 7. 2017

Králem letošního Wimbledonu je Roger Federer! Pětatřicetiletý Švýcar hladce prošel nejslavnějším turnajem světa - v ani jednom zápase neztratil set a právem pozvedl pohár pro nejlepšího tenistu.

Ve finálovém zápase zdolal Chorvata Čiliče 6:3, 6:1 a 6:4. Čilič finále nezvádl zejména psychicky. Dvakrát na kurtu neudržel emoce a plakal, to když Roger jako stroj předváděl neuvěřitelné údery - skvělý servis, tvrdý forhend a jedinečný return.

Lítý boj ovšem předvedli i soutěžící v naší tenisové tipovačce. A jako vždy rozhodovaly závěrečné body za tipy na vítěze turnaje. Zatímco vítězství Španělky Muguruzaové tipoval jediný soutěžící, Rogeru Federerovi věřilo více než dvacet soutěžících. A zde je konečné pořadí na prvních třech místech:

1. Radek Pecina (103 body)
2. Luboš Suchý (97 bodů)
3.. Zdeněk Kaněra (91 bodů)

Pan Karel Chmelík, který se ziskem 98 bodů skončil na druhém místě, byl z tipovačky vyřazen, protože soutěžil se třemi profily. Výsledky tenisové tipovačky a pořadí všech soutěžících najdete zde.

Digitální krokoměry Spokey Rock tedy získávají pánové Radek Pecina a Luboš Suchý, panu Zdeňku Kaněrovi pošleme za třetí místo knižní cenu. Vítězům gratulujeme, ale holt vzdáváme i těm, kteří si tipování zkusili a prožili dva týdny napětí a zábavy.

Tenisová tipovačka je tedy za námi, ovšem rozhodně nekončí naše soutěže. Zejména nově registrovaní čtenáři mají šanci získat od redakce svělý tablet Lenovo. Stačí, když se zapojí do naší soutěže pro nováčky a pošlou přes svůj profil soutěžní příspěvek. Bližší informace o této soutěži včetně pravidel najdete na tomto místě.

Pokračuje také naše soutěž pro milovníky fotografování. Pokud i vy holdujete hezkých fotografiím, můžete se na soutěžní snímky a také pravidla soutěže podívat zde

Každý den můžete na portále i60 procvičit své mozkové závitu prostřednictvím našeho vědomostníh kvízu. Jako každou neděli losujeme z nejúspěšnějších soutěžících - tento týden měla při losování štěstí paní Zdenka Jírová.

Milé čtenářky, milí čtenáři, milí senioři,
jsme rádi, že portál i60 je vašim společníkem i o prázdninách. Užívejte si krásných letních dní, ať už doma, na výletě či dovolené.
Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

 

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%