Buďte "Profibabi" - nabídněte rodinám hlídání dětí
Ilustrační foto: ingimage.com

Buďte "Profibabi" - nabídněte rodinám hlídání dětí

20. 1. 2018

V České republice jsou tisíce rodin i svobodných matek, které hledají výpomoc při hlídání dětí. Jde buď o předškoláky, jejichž maminky se vrátily po mateřské dovolené zpět do zaměstnání, ale i děti školního věku, pro které hledají rodiče doprovod ze školy domů či na kroužky. Rodiny často hledají náhradní babičky, které mohou děti pohlídat, pomoci s doučováním a třeba i zastat vybrané domácí práce – vyžehlí prádlo, upečou koláč, vyvenčí psa apod.

Na druhé straně je tisíce žen v penzi a také vdov, které by rády využily příležitosti dostat se do společnosti, vypomoci rodinám s dětmi a samozřejmě finančně si přilepšit pravidelným či příležitostným hlídáním, doučováním či úklidem.

„Profibabi“, nový projekt portálu i60, tyto dvě skupiny propojuje – pomáhá rodinám najít spolehlivého a zkušeného společníka pro chvíle, kdy rodiče nemohou hlídat, a ženám v seniorském věku umožňuje být stále aktivními a společensky prospěšnými.

Jak Profibabi funguje?

Jste-li seniorkou a chcete nabídnout své služby rodinám, musíte se nejprve zaregistrovat a přihlásit na portále i60.cz a dále vyplnit příslušný registrační formulář se základními údaji o své osobě. Poté můžete na stránce Profibabi vkládat své inzeráty s konkrétními nabídkami, které budou  k dispozici pro zájemce ze strany rodin. Vkládání inzerátů pro Profibabi je nyní ZDARMA.

Pokud jste rodičem a hledáte pro svou ratolest hlídání, doučování anebo ženu pro vybrané domácí práce, můžete si také vložit inzerát s poptávkou (po úhradě poplatku ve výši 200 Kč), nebo odpovědět na vybraný inzerát, který vyhovuje vašim požadavkům. Pro vkládání inzerátu musíte být registrováni a přihlášeni na i60.cz.

Staňte se Profibabi

Jste v důchodu, máte čas, chcete se dostat do společnosti a ještě si přivydělat? Staňte se Profibabi! Aktivita je v seniorském věku nejdůležitější.  Proč sedět doma a naříkat, že nemáte v důchodu příležitost s někým si popovídat. Právě Profibabi vám tuto přílležitost nabízí. Můžete pomoci mladým rodinám i sobě. Právě kontakt s lidmi a ještě k tomu s mladou generací udržuje lidi v seniorském věku v dobré psychické kondici.

Hlídání, doučování dětí, ale i výpomoc s domácími pracemi hledají rodiny po celé České republice. Nabídnout své služby proto mohou na Profibabi  i ženy z menších měst.

Máte zájem stát se Profibabi? Klikněte na tento odkaz.

 

 

práce
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.