Pravá zima je konečně tady. Fotosoutěž Obrázky zimy může začít
Ilustrační foto: Vladimír Číp

Pravá zima je konečně tady. Fotosoutěž Obrázky zimy může začít

21. 1. 2018

Českou republiku konečně přikryla sněhová peřina. Začala skutečná zima, a tak může odstartovat i naši tradiční fotosoutěž "Obrázky zimy". Čtenáři, kteří jsou zaregistrováni na portále i60 delší dobu, už vědí, že nejlepší snímky z této soutěže budou umístěny do nástěnného kalendáře, který připravujeme vždy na konci roku

V průběhu celého roku tedy bude probíhat fotosoutěž, kde budou moci soutěžící vkládat své vlastní fotografie, nejdříve zimní a poté snímky jara, léta a podzimu. Všem, kteří se do soutěže zapojí, doporučujeme, aby si nejdříve řádně přečetli pravidla soutěže. Vždy se totiž stávalo, že mnoho soutěžících pravidla porušilo.

A o co se bude v soutěži "Obrázky zimy" hrát? Budou to praktické šroubováky s ocelovými hlavami Westige Urban Screwdriver. Získá je šest soutěžících - tři nejlepší snímky určí redakce, o dalších třech pak rozhodnou sami čtenáři.

Zde jsou pravidla soutěže

Fotosoutěže "Obrázky zimy" se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři magazínu i60 (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící může do soutěže vložit celkem tři snímky o velikosti 0,5 - 2 MB, a to prostřednictvím formuláře v sekci Soutěže. Podmínkou soutěže je vkládání výhradně autorských fotografií pořízených v průběhu letošní zimy, tedy od 21.12.2017! (Upozorňujeme, že fotografie stažené z internetu či snímky z minulých let budou ze soutěže vyřazeny). Ke každému snímku musí být uveden titulek a krátký popisek, kdy a kde byl snímek pořízen.

Všichni čtenáři budou moci kliknutím na palec vyjádřit, která z fotografií se jim líbí (k dispozici budou mít 20 hlasů, které budou moci rozdat libovolně vybraným snímkům, na jeden snímek bude možné dát maximálně 5 hlasů), pro výběr vítěze však nebude mít toto hodnocení vliv.

Soutěž bude trvat od 21.1. do 16. března 2018, a to 12. 00 hod. Redakce vybere 3 vítězné fotografie, které oznámí v neděli 18. března ve večerních hodinách. Do 20. března pak o dalších třech vítězích rozhodnou čtenáři portálu i60.

Co můžete fotit? Samozřejmě se nabízí nejvíce zimní krajina, ale mohou to být i zimní radovánky rodiny či reportážní snímky. Redakce bude posuzovat jak originalitu snímků, tak technické provedení. Přejeme všem krásné fotografické úlovky!

 

fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%