Nová soutěž: Radnice vstřícné k seniorům
Ilustrační foto: ingimage.com

Nová soutěž: Radnice vstřícné k seniorům

28. 1. 2018

Jak se žije seniorům ve vašem městě či obci? Pořádá vaše radnice zajímavé akce pro seniory? Fungují u vás seniorské kluby či různé asistenční služby pro seniory? Buduje vaše město či obec bezbariérové přístupy? Je u vás dostatek domovů pro seniory? Snaží se vaši radní, anebo je naopak zájem vaší radnice o seniory minimální? "Radnice vstřícné k seniorům" je téma naší nové soutěže, ve které můžete vyhrát pěkné knižní ceny.

Jste spokojeni s tím, jak se starají radní ve vaší obci o seniory, anebo je jejich zájem viditelný pouze před komunálními volbami? Zmapujte situaci seniorů ve vaší městské části či vesničce, kde bydlíte, a napište o tom soutěžní příspěvek.

Jaká jsou pravidla této soutěže?

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60.cz (registrovat se můžete na tomto místě). Podmínkou soutěže je vložit soutěžní příspěvek prostřednictvím čtenářského profilu a doprovodit jej alespoň dvěma vlastními fotografiemi, souvisejícími s tématem. Forma příspěvku může být libovolná - reportáž z vašeho města či obce, příběh, či popis daného tématu, případně rozhovor s představitelem vaší městské části či obce. Délka příspěvku je libovolná.

Soutěž potrvá od 29.1.2018 do 31.3.2018, v tomto termínu mohou soutěžící vkládat na portál své soutěžní příspěvky. O vítězích soutěže rozhodnou sami čtenáři, a to tak, že v období od 1. dubna do středy 4. dubna uvedou v komentáři u redakčního článku jméno autora a název příspěvku, kterému dávají svůj hlas. Autoři tří příspěvků s největším počtem hlasů získají knižní ceny - Krásy naší země a 1000 divů Česka (viz obrázky pod článkem).

Věříme, že se do soutěže zapojí co nejvíce čtenářů a že se díky jejich příspěvkům dozvíme, ve kterém městě či obci se seniorům hezky žije.

Tak vzhůru do toho! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři Soutěž - Radnice vlídné k seniorům
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.3 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.