Malý flirt patří i k zralému věku
Ilustrační foto: ingimage.com

Malý flirt patří i k zralému věku

16. 2. 2018

Flirt představuje nezávaznou konverzaci nebo vzájemnou komunikaci s lehce erotickým či milostným nádechem. Umožňuje vyjádřit vážné věci lehkou a humornou formou, která je zábavná, ale může se změnit i v hlubší vztah. A nemusí být jen pro mladé!

Nezáleží na tom, je-li vám 50, 60 nebo více let. Flirtujte! Kdo už z toho tak trochu vypadl a neví, jak takový flirt začít, může se zkusit řídit následujícími radami. Dobrým začátkem jsou vždy komplimenty. Pokud jsou míněny vážně a prováděny s šarmem.

Odborníci povzbuzují k tomu, aby byl člověk ofenzivní, tedy rovnou někoho oslovil, avšak také zároveň radí být při tom vždy hodně citlivý, tedy dobře vnímat, co tomu druhému nesedí. Jakmile oslovený nedává najevo zájem, pak by se měl zájemce bez negativních emocí hezky a šarmantně opět rozloučit.

Která témata jsou vhodná pro rozhovor s flirtováním?
Která témata hovoru se pro malý flirt hodí? Nezávisle na věku zúčastněných doporučují znalci témata spojená s dobrými pocity, jako např. téma Cestování. S ním má určitě každý spojeny pěkně napínavé zkušenosti a historky, které naslouchajícímu protějšku toho o vypravěči hodně povědí a umožní mu zároveň i na to přesně tematicky zareagovat.

Virtuální flirty a seznamovací portály
I ve zralém věku se virtuálně flirtuje, třeba na partnerských burzách na internetu. Experti na flirt oceňují takové portály, kde je celá obvyklá struktura poněkud pozměněna, kde např. musí ženy napsat mužům. Jak se ale z takového internetového flirtu dá udělat příležitost ke skutečnému seznámení? Doporučuje se dát si pokud možno konkrétní návrhy, jako třeba schůzku v restauraci s nějakým neobvyklým, přitažlivým názvem nebo si naplánovat procházky v různých malých městech. Oblíbené jsou i menší společné aktivity jako společný nákup nebo příprava malého občerstvení. To vše vede k postupnému lepšímu a lepšímu poznávání.

Neostýchejte se, pokud máte příležitost, si vhodně a zábavně zaflirtovat. Určitě vám to nijak nepokazí pověst a budete přijati lépe než jako usedlí škarohlídi, kteří se nebaví.

vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.