Startuje fotosoutěž Obrázky jara
Ilustrační foto: ingimage.com

Startuje fotosoutěž Obrázky jara

25. 3. 2018

Milovníci fotografování už možná čekají na spuštění další fotosoutěže, a to na téma "Obrázky jara". Venku se konečně otepluje, a tak i počasí vyláká mnohé fotografy do přírody, parků či ulic. Fotosoutěž, na jejíž vítěze čekají cestovní peněženky značky Tatonka, právě začíná.

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

Fotosoutěže "Obrázky jara" se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři magazínu i60 (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící může do soutěže vložit celkem tři snímky o velikosti 0,5 - 2 MB, a to prostřednictvím formuláře v sekci Soutěže. Podmínkou soutěže je vkládání výhradně autorských fotografií pořízených v průběhu letošního jara, tedy od 21.3.2018 (Upozorňujeme, že fotografie stažené z internetu či snímky z minulých let budou ze soutěže vyřazeny). U každé fotografie musí být uveden titulek a krátký popisek, kdy a kde byl snímek pořízen.

Všichni čtenáři budou moci kliknutím na palec vyjádřit, která z fotografií se jim líbí (k dispozici budou mít 20 hlasů, které budou moci rozdat libovolně vybraným snímkům, na jeden snímek bude možné dát maximálně 5 hlasů), pro výběr vítěze však nebude mít toto hodnocení vliv.

Soutěž bude trvat od 25. března 2018 do 15. června 2018, a to 12. 00 hod. Redakce vybere 3 vítězné fotografie, které oznámí v neděli 17. června ve večerních hodinách. Do 19. června pak o dalších třech vítězích rozhodnou čtenáři portálu i60.

Fotografie můžete do nové soutěže vkládat od této chvíle, a to na tomto místě.

Naše další soutěže
Jako každý týden vyhlašujeme vítěze vědomostního kvízu, kterým se díky štěstí přii losování stal pan Josef Hrnčíř. Gratulujeme! Pokračuje také produktová soutěž, ve které mohou čtenáři soutěžit o unikátní CD Evy Olmerové s názvem Legenda. A připomínáme, že 31. března 2018 končí soutěž s názvem Radnice vstřícné k seniorům, jejíž pravidla najdete na tomto místě.

Také dnes vyhlašujeme cenu s názvem Počin týdne, kdy knihou oceňujeme autory zajímavých čtenářských příspěvků. Uplynulý týden se na portále i60 sešlo hned několik kandidátů na tuto cenu. Líbil se nám například příspěvek paní Jaroslavy Handlové Žízeň v Praze? To ne!, vtipný text s typickým černým humorem paní Hany Šimkové Interview se starou dámou, dojemný příběh paní Lidmily Nejedlé Děvčátko a škola života, turistický tip s úžasnými fotografiemi paní Anny Čípové Výlet k ledopádům či milá připomínka ročního výročí paní Věry Ježkové na portálu i60 Sfouknu svíčku na koláči

Počinem týdne však nemůžeme nevyhlásit příspěvek pana Romana Procházky Čeština má nový slovní hit, ve kterém autor popisuje nadměrně a hlavně nevhodně používané slovo "jakoby". Tento trefný text přilákal na náš portál více než 108 tisíc návštěvníků a komentovalo jej na osm desítek čtenářů. Romanovi Procházkovi gratulujeme a posíláme knižní cenu!

Milí příznivci portálu i60, užívejte si krásné jarní dny, fotografujte, pište a bavte se s portálem i60.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.